ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

«Κόπηκε» από το Epsilon και έπεσε σε κατάθλιψη

*** Ποιο (τέως) επιτελικό στέλεχος καναλιού έχει πέσει σε κατάθλιψη οταν έμαθε οτι "κόπηκε"  στην προεπιλογή για την διεύθυνση ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon; Και δεν είναι ο μόνος που βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση. Πάντως όπως έχει διαρρεύσει για τη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη προορίζεται το στέλεχος του Real Group Δημήτρης Μιχαλέλης.
***
Δυο "κολώνες" άλλοτε κραταιού μιντιακού μαγαζιού των βορείων προαστείων, ετοιμάζονται να.. αποχωρήσουν καθώς έχουν να δουν εδώ και πολλούς μήνες το χρώμα του χρήματος. Το αφεντικό, ο «μεγάλος», είναι σε απόγνωση και ετοιμάζει κινήσεις για να κερδίσει τουλάχιστον στο πεδίο των εντυπώσεων.
*** 
Αναστάτωση στην "Βραδυνή" του Σταύρου Μήτση. Ο Σωτήρης Πουλόπουλος που είχε αναλάβει τη διεύθυνση του φύλλου πριν από περίπου ενάμισι χρόνο υπέβαλε την παραίτησή του φανερά εκνευρισμένος, οπως ειπώθηκε. Τώρα όλοι αναρωτιούνται τι θα γίνει και ποιος θα αναλάβει το τιμόνι της εφημερίδας.