ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Eμαθε ότι απολύεται εν ώρα εκπομπής!

Oι απολύσεις και οι αλλαγές στο ενημερωτικό ραδιόφωνο της 24 Media συνεχίζονται. Τελευταίο θύμα των περικοπών στο Ραδιόφωνο 24/7 ο δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος που στο νέο πρόγραμμα του ραδιοσταθμού (ανακοινώθηκε στις αρχές Μαίου) παρουσίαζε με τη Νίκη Μπάκουλη 10 με 12 το βράδυ τις «Νυχτερινές αμαρτίες».
Ο αθλητικογράφος έκανε εκπομπή.. στο Ραδιόφωνο 24/7 από την πρώτη μέρα λειτουργίας του μέχρις ότου έμαθε τη λύση της συνεργασίας του, όπως γράφει το dailymedia, με τον πλέον άκομψο τρόπο: την ώρα που η εκπομπή του είχε διακοπεί για διαφημίσεις ο Μένιος Σακελλαρόπουλος άκουσε να διαφημίζεται η νέα εκπομπή του σταθμού την ίδια ώρα με τη δική του αλλά με διαφορετικό δημοσιογράφο.
Την ίδια ώρα και μέσω sms ο Μένιος Σακελλαρόπουλος έμαθε ότι απολύθηκε και από το Oneman, την ανδρική ιστοσελίδα του ομίλου της 24 Media. Ο ίδιος έγραψε στο fb παραθέτοντας το τελευταίο κείμενό του στο Oneman για το μουσείο του Αλή Πασά:
Το ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ μου ΚΑΙ στο Oneman. Υπέροχη εμπειρία με πάνω από πενήντα ταξίδια. Στο τέλος με έφαγε το... καριοφίλι του Αλή Πασά... Ας είναι... Τίποτα δεν πάει χαμένο στη χαμένη μας ζωή... Κι όλα είναι κύκλος... Σε άλλα μέρη θα ξαναβρεθούμε...