ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Μαζί με το Εθνος της Κυριακής το περιοδικό People

Μαζί με την εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής» θα κυκλοφορεί από την 1η Ιουλίου το περιοδικό «People». Τα τελευταία πέντε χρόνια το περιοδικό της Olive Media είχε επιτυχημένη συνεργασία με την κυριακάτικη εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η οποία ολοκληρώθηκε. Τώρα στο Θέμα, όπως ακούγεται, προς αντικατάσταση του People ετοιμάζεται άλλο περιοδικό που θα επιμελείται η συντακτική ομάδα της εφημερίδας.
****
Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος..
Ιουλίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα, τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα και όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που παρουσιάστηκαν στη διεθνή έκθεση Anga Com.****
Mε αφιέρωμα στο 8ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, και με πλούσια θεματολογία, ραδιοτηλεοπτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και άλλα, κυκλοφορεί τo 26o τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» την Παρασκευή 22 Ιουνίου. Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται αναλυτικά για τις μαγικές υπαίθριες προβολές που διοργανώνει το Φεστιβάλ, από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο, σε ξεχωριστές γωνιές και εμβληματικά σημεία της πόλης, αλλά και στην Επίδαυρο, με ελεύθερη είσοδο.
****
Ο Alpha ανανεώνει την πολυετή συνεργασία του με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, την παρουσιάστρια που τόσα χρόνια καταφέρνει να συντονίζει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές στην ίδια τηλεοπτική συχνότητα, αλλά κυρίως στο ίδιο συναίσθημα.Το «Πάμε πακέτο» θα συνεχίσει να συγκινεί θέτοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Την προσδοκία του, το όνειρό του, την αλήθεια του, την αναζήτησή του, τη δική του ιστορία. Γιατί τι άλλο είναι η μεγάλη ιστορία παρά το σύνολο των προσωπικών μας ιστοριών; (από δελτίο τύπου του Alpha...)