ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Με τη σφουγγαρίστρα στο Ηρώδειο ο Στινγκ

BINTEO
Πνίγηκαν» στην Πλατεία Νερού για τον Νίκ Κέιβ

Μετ΄εμποδίων οι συναυλίες των Στίνγκ στο Ηρώδειο και των Editors, Νικ Κέιβ κ.α στην Πλατεία Νερού (στην κυριολεξία) λόγω της χθεσινοβραδυνής καταιγίδας. Πολλοί έφυγαν και όσοι έμειναν βράχηκαν... Βράχηκαν πολύ... Πάντως ο Στινγκ στο Ηρώδειο, μετά την νεροποντή που καθυστέρησε την έναρξη της συναυλίας, βγήκε..
στη σκηνή με σκούπα και σφουγγαρίστρα για να βοηθήσει στον καθαρισμό του χώρου. Εκεί ήταν που τον αποθέωσαν οι θεατές.

Ο ίδιος ευχαρίστησε το κοινό για την αναμονή και την υπομονή ενώ στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της Ελλάδας για τη στάση της στο προσφυγικό λέγοντας ότι διδάσκει την Ευρώπη και τους δειλούς της ηγέτες, πολιτισμό.
Από την άλλη πλευρά στη συναυλία του Νικ Κέιβ έφυγε πολύς κόσμος καθώς δεν μπορούσες να σταθείς ούτε με ομπρέλες, νιτσεράδες, με τίποτε. Τελικά εμφανίστηκαν όλοι οι καλλιτέχνες αν και στην αρχή λόγω βροχής είχαν πει να μην βγουν κάποιοι στην σκηνή. Μάλιστα όταν τέλειωσαν οι Εditors οι ηρωικοί θεατές περίμεναν μία ώρα να καθαριστεί η σκηνή (μικροφωνικές, ηχεία κλπ) προκειμένου να βγει γύρω στα μεσάνυχτα ο Νικ Κέιβ.