ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ο Ν. Παππάς, η ΕΡΤ και η μαύρη επέτειος

«Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ τότε ήταν η ανοιχτή και άνευ όρων στήριξη των εργαζομένων της ΕΡΤ και του λαού και να αποφευχθεί το κλείσιμο του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο 24/7 για τη σημερινή επέτειο από το κλείσιμο της ΕΡΤ.. από την κυβέρνηση Σαμαρά, στις 11 Ιουνίου του 2013..  «Οποιοσδήποτε δεν αντιλαμβάνεται το πόσο κρίσιμο είναι να υπάρχει ένας δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας για να υπάρχει πρόσβαση σε όλο τον λαό, έχει απόψεις που έρχονται από το βαθύ παρελθόν» ανέφερε ο Ν. Παππάς, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο οποίος τόνισε ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση που είχε κατηγορηθεί για απώλεια εσόδων στον κρατικό προϋπολογισμό, φέτος θα συνεισφέρει 65 εκατ. ευρώ στον κρατικό κορβανά. Συμπλήρωσε ότι η διεισδυτικότητα του προγράμματος της ΕΡΤ βρίσκεται στο καλύτερο σημείο από το 2015 και μετά, βεβαίως υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις, αλλά η ΕΡΤ είναι το μοναδικό κανάλι που διαθέτει σάτιρα, πολιτισμό, μεγάλα αθλητικά γεγονότα, σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Η ΕΡΤ δεν μπορεί να είναι το κανάλι που θα πάρει το Survivor ή τηλεπαιχνίδια που ελέγχονται από το ΕΣΡ, κανείς δεν θα ήθελε να δει έτσι τη δημόσια ραδιοτηλεόραση» είπε κλείνοντας ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.