ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Το Θέμα 104.6 «κατεβάζει» ομάδα στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Με ειδικές εκπομπές κάθε μέρα, μέχρι και τον τελικό

Από την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουνίου και για έναν μήνα, το Θέμα 104.6 γίνεται εν μέρει αθλητικό ραδιόφωνο και μπαίνει στους ρυθμούς του φετινού Μουντιαλ.
Καθημερινά από τις 3 εως τις 5 το απόγευμα, από τις 11 εως τις 12 τα μεσάνυχτα και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 εως τις 12 τα μεσάνυχτα οι Γιώργος Χελάκης,..  Δημοσθένης Καρμοίρης, Δημήτρης Τιχάλας, Μιχάλης Μουσελίμης και Δημήτρης Δημουλάς μεταφέρουν το κλίμα από τα γήπεδα της Ρωσίας με ανταποκρίσεις και σχολιασμό των παιχνιδιών.
****
Με ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, από την Πέμπτη 14 Ιουνίου μέχρι και τις 15 Ιουλίου, η ΕΡΑ Σπορ θα δώσει το παρόν στο Μουντιάλ 2018, μεταφέροντας το κλίμα και την αγωνιστική δράση από τα γήπεδα της Ρωσίας. Από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα οι Άρης Γάτας, Γιάννης Παπαγεωργίου, Γιάννης Σαντοριναίος, Δημήτρης Λουκάκης, Λευτέρης Σαρελάκος, Δημήτρης Μαλισιώβας, Βασίλης Μότσης, Γιάννης Δάρας, Μιχάλης Λαδόπουλος, Κώστας Κουκουλάς, Δημήτρης Μώρος, Βασίλης Παπανικολάου, Χρήστος Σαράντος, Γιώργος Μυρισκλάβος, Γιάννης Ράνιος, Μπάμπης Παπάζογλου, Πέτρος Μαυρογιαννίδης και Χρήστος Κοντός θα περιγράφουν τους αγώνες, και οι Αντώνης Τζαβάρας, Χρήστος Σαράντος και Γιάννης Ράνιος θα παρουσιάζουν τις εκπομπές.
****
Τις εφαρμογές τους για τη χρήση στην υβριδική τηλεόραση αλλά κυρίως για την εικονική πραγματικότητα άρχισαν να ανεβάζουν τα στελέχη της ΕΡΤ. Ήδη στο Play Store έχει ανέβει η εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό android ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανέβει στο App Store κι αυτή για συσκευές apple, iphone. Όποιοι έχουν λειτουργικό σύστημα android μπορούν να αναζητήσουν μέσα από το Play Store, το “ERT VR” και θα δουν ένα τετραγωνίδιο με το σήμα του Μουντιάλ της Ρωσίας και το λoγότυπο “ΕΡΤ VR”. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής μπορείτε να περιηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που δίνει η ΕΡΤ για να παρακολουθήσετε τις 64 αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 (14 Ιουνίου - 15 Ιουλίου). 
- πηγή: e-tetradio