ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

10 + 1 λόγοι για να πας στο Athens Pride

Γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης

1) Για να δεις από κοντά πόσο ίδιοι και πόσο διαφορετικοί είμαστε όλοι μας. Ομοιόμορφες είναι μόνο οι τσιμεντόπλακες και οι γυψοσανίδες. Γι’ αυτό και κανείς δεν τις κάνει παρέα.

2) Για να τη σπάσεις στον ομοφοβικό γείτονα (και στον ταρίφα, γιατί όχι;), που θα σε.. ρωτήσει «τι έκανες χθες βράδυ;».

3) Γιατί θα το ήθελε και η θρησκεία μας που είναι θρησκεία του ελέους. «Αγαπάτε αλλήλους» είπε ο Ιησούς, δεν είπε «οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος».

4) Για να καλοπεράσεις ρε φίλε. Μιλάμε τώρα για το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτι στην Αθήνα, που χαρίζει εγγυημένο κέφι. Έστω κι αν…
(βλέπε παρακάτω)

5) Για να καταλάβεις πόσο μα πόσο δεν ισχύει αυτή η μαλακισμένη δοξασία ότι οι μη ετεροφυλόφιλοι είναι όλοι «τρελές». Φτάνει πια κύριε Ψινάκη, γκώσαμε…

6) Γιατί όσοι και όσες συμμετέχουν είναι εξώλης και προώλης και αποκλείεται να μη ζευγαρώσεις.
(Ψέματα, αλλά που ξέρεις, μπορεί να ανακαλύψεις μια κρυμμένη πλευρά του εαυτού σου!)

7) Γιατί δεν είναι τηλεοπτικό γεγονός. Θα έρθουν τα κανάλια, δεν λέω, αλλά τα καλύτερα στιγμιότυπα θα μείνουν, δόξα τω Θεώ, εκτός κάμερας.

8) Γιατί όλοι και όλες θρηνούμε στην οικογένειά μας, στον περίγυρό μας, στη σχολή μας, στη δουλειά μας, ένα θύμα του AIDS. Κι αυτό το θύμα θα ήθελε να τιμήσουμε τη μνήμη του με χαμόγελα και όχι με κλάψα.

9) Γιατί θα έχει φόντο τη Βουλή. Όπου, να μην το ξεχνάμε, παίζεται το παιχνίδι των δικαιωμάτων μας. Άσε που θα φωταγωγηθεί, με πρωτοβουλία Νίκου Βούτση, στα χρώματα της Rainbow Flag.

10) Γιατί είναι Pride ρε μπαγλαμά. Γιατί είναι περηφάνια να είσαι Gay, lesbian, Bi, trans, Queer και Intersex.

10 +1) Γιατί πρέπει επιτέλους κάποιος να επισημάνει στους διοργανωτές ότι δεν γίνεται να ακούς καλύτερη μουσική στη ΜπούρτζιανηΤρικάλων –μη σου πω και στη Νεβροβούνιστα Καρδίτσης. Ως και αυτή την καταραμένη Ζούμπα άκουσα πέρυσι. Βάλε και λίγο Motorhead κύριε dj, να γουστάρουμε!

- το κείμενο του Χρ. Ξανθάκη είναι από το newpost