ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Mercedes X-Class για τους... αγρότες του Astir Palace

Ένα πρωτότυπο τρόπο επέλεξε η Mercedes-Benz Hellas για να διαφημίσει το νέο επαγγελματικό της αυτοκίνητο που δεν είναι άλλο από το διπλοκάμπινο «αγροτικό» X-Class και το χαρακτηρίζει ως… «Νέο είδος»!
Ειδικότερα όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το movenews.gr  η θυγατρική της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας επέλεξε την πλαζ.. του Αστέρα Βουλιαγμένης για να διαφημίσει το νέο της αγροτικό μοντέλο.
Στο αυτοκίνητο φαίνεται ξεκάθαρα και η τιμή του που προσδιορίζεται στα 28.650 ευρώ με επιπλέον τον ΦΠΑ. Δηλαδή για να αποκτήσει κάποιος τη νέα Mercedes X-Class θα πρέπει να καταβάλει πάνω από 35.000 ευρώ…
Μάλιστα στο «αγροτικό» της η Mercedes-Benz έχει τοποθετήσει δύο ιστοσανίδες του σερφ παραπέμποντας σε extreme sports και ανέμελες βόλτες στις παραλίες ή μετάβαση σε ερημικές παραλίες με το νέο διπλοκάμπινο μοντέλο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Τώρα γιατί η Mercedes-Benz Hellas αποφάσισε να «στήσει» έξω από την είσοδο της ιδιωτικής παραλίας του Astir Palace τη νέα X-Class έχει μια καλή δικαιολογία σύμφωνα με στελέχη της αγοράς.
Η γερμανική θυγατρική επιθυμεί να δελεάσει τους… κροίσους που κολυμπάνε στην ιδιωτική παραλία να αποκτήσουν τη νέα X-Class για να μεταφέρουν τις ιστοσανίδες του σερφ τους ή τον εξοπλισμό μαζί με το σκάφος τους με το νέο επαγγελματικό μοντέλο της Mercedes έχοντας όμως δύο πολύ δελεαστικά αβαντάζ.
Το πρώτο έχει να κάνει με τα χαμηλά ετήσια Τέλη Κυκλοφορίας, το δεύτερο έχει να κάνει με το τεκμήριο διαβίωσης και το τρίτο με τα έξοδα που παράγονται από τη χρήση του οχήματος και περιλαμβάνονται στις εκκαθαριστικές δηλώσεις εισοδήματος.
Η άλλη πιθανή αιτία που η Mercedes-Benz Hellas αποφάσισε να διαφημίσει το νέο διπλοκάμπινο αγροτικό της έχει να κάνει σύμφωνα με κάποια άλλα στελέχη της αγοράς με την κατακόρυφη αύξηση που καταγράφει ο αριθμός των αγροτών από όλη την Ελλάδα που σπεύδουν να βρουν λίγη δροσιά στην ιδιωτική παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης!

- από ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews (ολόκληρο ΕΔΩ)