ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

H ζωάρα και οι συνοδοί τέως μοντέλων

Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας και της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή φωτογραφίες και δημοσιεύματα για το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό. Η κόντρα ξεκίνησε από προχθες, αρχικά μέσω των social media και κορυφώθηκε με την κατάθεση ερωτησης βουλευτών της ΝΔ με την οποία ζητούνται εξηγήσεις για «την προκλητική του συμπεριφορά»
Την ιστορία την ξεκίνησε ένα.. Tweet του Άδωνι Γεωργιάδη το οποίο κάτω από φωτογραφιες του Καμμένου με τον Αλβέρτο του Μονακό, σχολίαζε:
«Τώρα εσείς περιμένετε να ρίξει ο Καμμένος την Κυβέρνηση για το όνομα της Μακεδονίας;...εδώ ζει ζωάρα...από την επίσκεψη του στο Μονακό για την F1...»
Ο Πάνος Καμμένος έσπευσε να απαντήσει με «φωτογραφικά» υπονοούμενα κι αυτός μέσω Twitter:
«Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους: Αυτοί που παριστάνουν τους συνοδούς τ. μοντέλων για να καλύπτουν εραστές. Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών. Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000 ευρώ».
Στην ερώτησή τους οι βουλευτές της αναφέρουν ότι «ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι εδώ και τρεις μήνες στις φυλακές της Ανδριανούπολης και το σκοπιανό βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, ο κ. Καμμένος κάνει τις διακοπές του στο Μόντε Κάρλο επιδεικνύοντας, μάλιστα, την πρόσκληση που έλαβε από τον Πρίγκιπα του Μονακό να παραστεί σε δεξίωση επ’ αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1».