ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Ο Δανίκας και το τσόλι

«Δεν συγκρίνεται η Γκρέις Κέλι με τη Μέγκαν! Μιλάμε τώρα για την θεά με το τσόλι! Έλεος. Ο Χάρι την παντρεύτηκε αυτήν για να πάει κόντρα σε όλα». Αυτή ήταν η οργισμένη αντίδραση του γνωστού και μη εξαιρετέου κριτικού κινηματογράφου Δημήτρη Δανίκα στην αναφορά του σχεδιαστή Βασίλη Kωστέτσου ότι «υπαρχει και λίγο στόρι..
Γκρέις Κέλι σε αυτό τον γάμο». Ολα αυτά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, με παρουσιάστρια τη Μαρία Αναστασοπούλου, που κάλυπτε από το μεσημέρι του Σαββάτου τον γνωστό πριγκηπικό γάμο.
****
Παραμένει στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha o παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων,  Αντώνης Σρόιτερ. Σύμφωνα με διαρροές από το κανάλι της Κάντζας το κανάλι κρατά τον δημοσιογράφο για τα επόμενα 4 χρόνια. Επίσης στον Alpha παραμένει για ακόμα 4 χρόνια και ο Νίκος Μάνεσης. Και οι δύο τηλεπαρουσιαστές συνεχίζουν κανονικά στα δελτία ειδήσεων και στις εκπομπές «Αυτοψία» και «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».
 ****
Αναιμικές παραμένουν οι ψηφιακές επιδόσεις της Ελλάδας, καθώς η χώρα μας κατατάσσεται 27η στο σύνολο των 28 κρατών - μελών στο Δείκτη Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας της Ε.Ε. για το 2018 (Digital Economy and Society Index-DESI 2018). Η Ελλάδα παραμένει ουραγός της Ευρώπης στην εν λόγω κατάταξη, που αξιολογεί το βαθμό ψηφιοποίησης κάθε χώρας, διατηρώντας την 27η θέση, που κατείχε και το 2017, σε μεγάλη απόσταση από τους ψηφιακούς πρωταθλητές της Ευρώπης, όπως η Δανία, η Σουηδία και η Φινλανδία.