ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Στον Χατζή την Κυριακή ο Μητσοτάκης

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχωρεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή την προσεχή Κυριακή 27 Μαϊου 2018, στις 10.00 π.μ στον ΣΚΑΪ. Η συνέντευξη περιλαμβάνει την πορεία της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας, το Μακεδονικό, την αντιπαράθεση.. με την κυβέρνηση για τα θέματα της βίας, τα ελληνοτουρκικά. Και ακόμη, το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διενέργεια εκλογών, αλλά και τις προσωπικές δεσμεύσεις του Κ. Μητσοτάκη έναντι των πολιτών για τις αλλαγές που θα φέρει στην περίπτωση νίκης της ΝΔ.
****
Σε στεφανιογραφία και σε αγγειοπλαστική επέμβαση υποβλήθηκε χθες στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εισήλθε στο νοσοκομείο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, για να κάνει τον τακτικό ετήσιο καρδιολογικό έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου αποφασίστηκε τελικά η τοποθέτηση στεντ. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε απολύτως επιτυχώς γύρω στις 6.30 μ.μ. από τον Βασίλη Βούδρη, συντονιστή διευθυντή του καρδιολογικού τομέα και του τμήματος αιμοδυναμικών μελετών και επεμβατικής καρδιολογίας στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.
****
Κλείσιμο της «ψαλίδας» στην πρόθεση ψήφου ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει νέα δημοσκόπηση της Alco για το Kontra Channel, που διενεργήθηκε το χρονικό διάστημα 16 – 20 Μαΐου, με τη διαφορά να έχει μειωθεί στις 4,7 μονάδες έναντι 4,9 τον Φεβρουάριο του 2018, σε αντίστοιχη μέτρηση της εταιρείας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, η ΝΔ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 22%, ενώ το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ αυξάνεται στο 17,3% (από 16,7%) του δείγματος. Σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσε ο κόσμος, ποσοστό πάνω από το όριο κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης συγκεντρώνουν η Χρυσή Αυγή με 6% (σταθερό), το Κίνημα Αλλαγής με 5,5% (από 5,4%) και το ΚΚΕ με 5,1% (από 5,3%). Κάτω από το όριο εισόδου στη Βουλή, βρίσκονται τα ποσοστά που συγκεντρώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1,5% (από 1,8%), η Ενωση Κεντρώων με 2% (από 1,8%) και η Λαϊκή Ενότητα με 1,8% (από 2,5%).