ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Η ΔΑΠ βγάζει τις κάλπες... βόλτα

Φοιτητικές εκλογές
Λίγο ακόμα και θα ζητούσε… άσυλο στη Νομική η φοιτητική παράταξη της Ν.Δ., αφού μέχρι αργά χθες το βράδυ έψαχνε και δεν έβρισκε χώρο για να στήσει τις κάλπες της εκτός σχολής, ώστε να διεξαγάγει τις χωριστές, δικές της φοιτητικές εκλογές.
Ολη η επικοινωνιακή καταιγίδα περί ανομίας και βίας μέσα στα ΑΕΙ κινδύνευσε να εξελιχθεί σε μεγάλο φιάσκο, αφού η ΔΑΠ έμεινε… στον δρόμο!
«Καμία εκλογική διαδικασία δεν είναι.. έγκυρη εκτός Νομικής», δηλώνουν όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις που μένουν εντός Νομικής και διευκρινίζουν πως οι μόνοι επίσημοι και έγκυροι εκλογικοί κατάλογοι βρίσκονται στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.
«Μέχρι το βράδυ ή το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί θα έχει βρεθεί χώρος» έλεγαν στελέχη της ΔΑΠ σε ενδιαφερόμενους και μη, έχοντας παράλληλα επιδοθεί σ’ έναν αγώνα ταχύτητας προκειμένου να βρεθεί ένας χώρος κατάλληλος όχι μόνο πρακτικά αλλά και τυπικά.
Επί του πιεστηρίου έγινε γνωστό ότι βρήκε... άσυλο στην «Αίγλη» του Ζαππείου.
- από ρεπορτάζ της Αννας Ανδριτσάκη στην ΕφΣυν (ΕΔΩ)