ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

«Φανερή, πλέον, η επιλογή της ΝΔ για την ΕΡΤ»

«Είναι φανερή, πλέον, η επιλογή της ΝΔ. Σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να δικαιολογήσει το “μαύρο” του 2013 και να στηρίξει τη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για νέο κλείσιμο του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα». Aυτό σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στα όσα είπε ο Κ. Χατζηδάκης εναντίον της ΕΡΤ. Ο αντιπροέδρος της ΝΔ, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Focus .. του Π. Χαρίτου, είχε χαρακτηρίσει την δημόσια τηλεόραση «μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ» (δείτε ΕΔΩ).
«Είναι προφανές ότι μια ΕΡΤ που αναβαθμίζεται τεχνολογικά, παράγει πρωτότυπο πρόγραμμα, καλύπτει όλα τα μεγάλα γεγονότα και δεν κουκουλώνει ειδήσεις προκαλεί αλλεργία σε αρκετούς. Και όχι μόνο αυτό. Η δρομολόγηση της διενέργειας έρευνας για τις επιπτώσεις του “μαύρου” στον Οργανισμό έχει ανησυχήσει πολλούς. Οι απώλειες του Δημοσίου θα υπολογιστούν και οι ευθύνες θα αποδοθούν. Το διακόπτη της αλήθειας δεν είναι σε θέση να τον κατεβάσουν» τόνισε ο Ν. Παππάς.