ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Μητσοτάκης κατά Καραμανλή ή μία ακόμη γκάφα;

Είναι μια ακόμη γκάφα;  Ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη; Διαβάζει ό,τι του γράφουν χωρίς έλεγχο; Πάντως μια ατάκα από όσα είπε στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ενδιαφέρον. Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό δηλωσε:
«Αυτοί είστε. Είστε δηλαδή η μετενσάρκωση όλων των δεινών που στην ουσία έφεραν τη χώρα στη χρεοκοπία το 2009 και το 2010». 
Έτσι ακριβώς ο Μητσοτάκης λέει.. τον Τσίπρα, μετενσάρκωση των δεινών της χώρας ως το 2010!  Πώς τα κατάφερε και χρεοκόπησε τη χώρα πέντε χρόνια πριν αναλάβει την κυβέρνηση; Ενώ προφανώς ο Μητσοτάκης με τη ΝΔ είναι η μετενσάρκωση της λύσης.
Αυτό θα μπορούσε να το ξεπεράσει κανείς υπολογίζοντας την κατάσταση στη οποία βρισκόταν όταν το είπε: τον είχε κάνει ήδη ο Τσίπρας, τ’ αλατιού.
Το άλλο όμως μπορεί να το βρει μπροστά του. Αν δεν καταφέρει να διαμηνύσει τον Καραμανλή ότι δεν του κηρύσσει πόλεμο, αλλά απλώς μπέρδεψε τα λόγια του θα έχει κακά ξεμπερδέματα. Δεν του φτάνει ο Αντώναρος…
- από το anoixtoparathyro