ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Δώδεκα κωδικοί για να γλιτώσετε φόρο

Τους κωδικούς του βασικού εντύπου Ε1 της φορολογικής δήλωσης τους οποίους πρέπει να εντοπίσουν και να συμπληρώσουν οι φορολογούμενοι για να κατοχυρώσουν δικαιώματα εκπτώσεων ή απαλλαγών από το φόρο εισοδήματος, παρουσιάζει το money-money.gr σε έναν αναλυτικό φορολογικό οδηγό. Πρόκειται για κωδικούς-κλειδιά, η συμπλήρωση των οποίων είναι αναγκαία προκειμένου το σύστημα.. TAXISNET να αναγνωρίσει δικαιώματα εκπτώσεων και απαλλαγών σε όσους φορολογούμενους πληρούν τις προϋποθέσεις. Οι κωδικοί αυτοί έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους ιδιοκτήτες ακινήτων, τους κατ' επάγγελμα αγρότες και τους φορολογούμενους με αναπηρίες 67% και άνω, για τους οποίους ο Κώδικαw Φορολογίας Εισοδήματος προβλέπει ακόμη σημαντικού ύψους φοροαπαλλαγές.
Αναλυτικά, οι κωδικοί του εντύπου Ε1 που πρέπει να συμπληρώσουν οι φορολογούμενοι για να κατοχυρώσουν τα δικαιώματα μείωσης των φορολογικών τους επιβαρύνσεων είναι οι εξής:
- διαβάστε τη συνέχεια στο money-money.gr (ΕΔΩ)