ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Αμεση εξόφληση δεδουλευμένων, όπου οφείλονται!..

Και για να μην ξεχνιόμαστε αύριο Τετάρτη 30/5 οι εργαζόμενοι σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης συμμετέχουν στην 24ωρη απεργιακή πανελλαδική κινητοποίηση που έχουν κηρύξει  ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
 ****
 Στην απεργιακή ανακοίνωση οι συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο των ΜΜΕ ζητούν και «άμεση εξόφληση δεδουλευμένων, όπου οφείλονται». Δηλαδή σχεδόν..
παντού. Δεδουλευμενα οφείλονται σχεδόν σε όλες τις επιχειρήσεις -είτε σε μισθολόγια είτε σε μπλοκάκια- και για το συγκεκριμένο μέχρι τωρα δεν έχει γίνει μια κινητοποίηση. Μηπως δεν τα γνωρίζουν οι Ενώσεις; Δεν τα καταγγέλλουν οι απλήρωτοι; Μήπως είναι καιρός να ψάξουν στα «μαγαζιά» για να δουν τι γίνεται;
****
 Το πρωί της Τετάρτης θα κυκλοφορήσει εκτάκτως το «Ποντίκι» στα περίπτερα και σε όλα τα σημεία διανομής λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι δημοσιογραφικές ενώσεις από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 30 Μαΐου 2018 έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018 σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
****
Αυτή την περίοδο «αξιολογούνται» οι εργαζόμενοι στα Μεσα της Αλτερ Εγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη δηλαδή στις εφημερίδες τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ. Περνάνε μάλιστα και από συνέντευξη για να τους γνωρίσει καλύτερα, λέει, η επιχείρηση (to know as better) με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό...
****
Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «ΚΕΡΔΟΣ» και της ιστοσελίδας «kerdos.gr» θα πραγματοποιήσουν συνέλευση την Παρασκευή, 1η Ιουνίου 2018 στη 1 μ.μ., στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος), προκειμένου να συζητήσουν εργασιακά τους θέματα.
****
Tριμερής συνάντηση μεταξύ των οργανώσεων των εργαζομένων και των επιχειρήσεων με αφορμή την επικείμενη συγχώνευση του STAR και του ALPHA, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 10.30 το πρωί στο γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέα Νεφελούδη. Αντικείμενο της συζήτησης η προστασία των εργασιακών σχέσεων όσων εργάζονται στα δύο κανάλια.