ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και διευθυντές

Για όλα τα ανοιχτά μέτωπα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας θα διασταυρώσουν τις απόψεις τους ο  υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας στην εκπομπή «Η Επομένη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, που μεταδίδεται τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 και ώρα 23:00, από την ΕΡΤ1. Στο.. επίκεντρο της συζήτησης, ο χρόνος διεξαγωγής των επόμενων εκλογών, η έξοδος από τα μνημόνια, οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Στο στούντιο και οι δημοσιογράφοι και αναλυτές Βασίλης Σκουρής, Μαριάννα Πυργιώτη και Γιώργος Μελιγγώνης.
****
O υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζιδάκης είναι καλεσμένοι του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή «Focus», την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1. Μαζί τους στο στούντιο της ΕΡΤ, ο διευθυντής της «Αυγής», Άγγελος Τσέκερης,  ο διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου» Πάνος Αμυράς και ο πολιτικός συντάκτης των εφημερίδων «Βήμα» και «Νέα» Άρης Ραβανός. Στο επίκεντρο της συζήτησης, η πορεία της οικονομίας και η επόμενη μέρα μετά την έξοδο του προγράμματος, οι αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση, η απλή αναλογική και ο ορίζοντας των εκλογών.
****
Μικρόφωνο στους φοιτητές από τις ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus δίνει ο 102FM του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3. Την Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, από τις 12.00 έως τις 14.00, ο 102 θα εκπέμπει μέσα από τον χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, δίνοντας τον λόγο σε φοιτητές και καθηγητές, που συμμετέχουν σε εκδήλωση στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας 2018. Την εκπομπή επιμελούνται και παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Κωνσταντίνα Γιαννούτσου και Φωτεινή Γιολτζίδου.