ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ποια σάιτ (δεν) «κατέβασαν ρολά»

Η εγγραφή στην ΕΣΗΕΑ όσων εργάζονται στα σάιτ ως μισθοδοτούμενοι συντάκτες, δεν συγκίνησε κάποιες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που λειτούργησαν πλήρως κατά τηνπρώτη απεργία μετά από τις εγγραφές (είχε προηγηθεί άλλη μία αμέσως μετά την γνωστοποίηση της πρόθεσης της Ένωσης για διεύρυνση των μελών της προς τον χώρο τού «ανυπάκουου» Διαδικτύου).
Βέβαια, πολλά σάιτ υπάκουσαν.. στην απόφαση του συνδικαλιστικού φορέα και, κατά το προσφιλές απεργιακό κλισέ, «κατέβασαν ρολά», όμως πολλά άλλα παρείχαν απρόσκοπτα πληροφόρηση στο κοινό που ψαχνόταν για ενημέρωση καθώς ήταν κλειστή η ειδησεογραφική στρόφιγγα σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες και άλλα σάιτ.
Μεταξύ των ιστοσελίδων που μετείχαν στην απεργία και παρέμειναν «κλειστές» για ένα 24ωρο σημειώσαμε τις Real, Enikos, News24, Ντοκουμέντο, Κουτί Πανδώρας, Sport24/7, Contra, Sportime, Sportf-m, Gazzetta, Sportddog, Fosonline, 10.gr, Altsantiri, Ποντίκι, Δημοκρατία, φυσικά και την Εφημερίδα των Συντακτών.
- διαβάστε περισσότερα στο harddog-sport (ΕΔΩ)