ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Αγωνιούν για «παρέμβαση» Σαββίδη σε κυριακάτικο φύλλο

Εν αναμονή «συνέντευξης - παρέμβασης» του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη σε κυριακάτικο φύλλο βρίσκεται, λέει, ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος. Κι αυτό διότι αναμένεται να πει πολλά για όλα τα θέματα με τα οποία κατά καιρούς έχει συνδεθεί το όνομά του: για τις νυν και τυχόν μελλοντικές επενδύσεις στην Ελλάδα, τα τελευταία γεγονότα στο ποδόσφαιρο, την επένδυση του στο κανάλι EPSILON ΤV και το..
ΕΘΝΟΣ, το Μακεδονικό ζήτημα, την πολιτική κατάσταση στην χώρα και ποιον στηρίζει, τα σχέδιά του για την ομάδα του ΠΑΟΚ κ.α.
Το πιο εύκολο θα ήταν να δώσει τη συνεντευξη στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, της οποίας είναι ιδιοκτήτης, αλλά αυτό θα σχολιαζόταν αρνητικά ό,τι κι αν έλεγε...
Πάντως το να περιμένουν όλοι εναγωνίως να δουν τι θα πει σε συνέντευξή του ένας επιχειρηματίας είναι κι αυτό σημάδι των καιρών. Αλλά έτσι είναι. Οταν έχεις στην κατοχή σου μίντια, ποδοσφαιρικές ομάδες, κλπ μπορείς να επηρεάζεις ή να προσπαθείς να επηρεάσεις τα πάντα μέσω του ελέγχου της κοινής γνώμης: πολιτική, ενημέρωση, οικονομία.
 Και έχουμε αρκετούς Σαββίδηδες στην Ελλάδα που διαγκωνίζονται για τον έλεγχο της κοινής γνώμης (αποσκοπώντας και στον έλεγχο της πολιτικής) είτε ως παράγοντες ομάδων είτε ως ιδιοκτήτες ΜΜΕ.