ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ζήτησαν υπόμνημα από τον ΑΝΤ1 για το Game of Love

Εξηγήσεις για το ριάλιτι έδωσαν οι ιθύνοντες του σταθμού 

Εμφανίστηκαν στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, κατόπιν κλήσης του Συμβουλίου, για το ριάλιτι «Game of Love», για το περιεχόμενο του οποίου υπενθυμίζεται πως υπήρξαν πολλές καταγγελίες, οι περισσότερες.. ίσως από κάθε άλλη φορά.
Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 υποστήριξαν ότι η σήμανση είναι αυστηρότερη από ότι είναι σε άλλα ριάλιτι και ότι πρόκειται για παιχνίδι παραπλάνησης και όχι αποπλάνησης.
Παραδέχτηκαν πως υπήρχαν κάποια προβλήματα στα πρώτα επεισόδια, αλλά επέμειναν ότι γίνεται προσπάθεια να περιοριστούν και να εξαλειφθούν.
Εν τέλει, ο ΑΝΤ1 πήρε προθεσμία για υποβολή υπομνήματος, η οποία λήγει στις 29 Μαΐου. Όταν το ΕΣΡ λάβει το υπόμνημα, θα συνεδριάσει -μια συνεδρίαση που μπορεί να γίνει και την ίδια μέρα- και θα εκδώσει την απόφασή του.
 
Έως τέλος Μαΐου οι ενστάσεις για τις τηλεοπτικές άδειες

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, επισήμανθηκε πως η προθεσμία υποβολής ενστάσεων από τους υποψηφίους λήγει στο τέλος του μήνα.
Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί κάποια ένσταση, ωστόσο αναμένεται να προκύψει, ιδίως από την «Ελληνική Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ», της οποίας η αίτηση απορρίφθηκε.
Μετά το πέρας της προθεσμίας θα μεσολαβήσει μια χρονική περίοδος άλλων 15 ημερών, κατά την οποία το ΕΣΡ θα εξετάσει τις ενστάσεις και στη συνέχεια θα συνεδριάσει, προκειμένου να εκδώσει την οριστική του απόφαση.

Χρήστος Ξανθάκης (newpost)