ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Μιλάνε όλοι, μιλά και η Σπυράκη!

Εφημερίδα «δημοκρατία»: Αλαζονική διπλοθεσίτισσα η «πράσινη» Μαρία

Ιω. Φιλιππάκης - Μαρία Σπυράκη
Nέα επεισόδια στην σφοδρή αντιπαράθεση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη με την εφημερίδα «δημοκρατία» .
Μετά το χθεσινό «μαλλιοτράβηγμα» με τον «Δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ» και τους "εκδότες που τρώνε τα βράδια με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ"(δείτε ΕΔΩ) , η εφημερίδα απάντησε εκ νέου στη Σπυράκη αφιερώνοντάς της ολόκληρο το σημερινό πρωτοσέλιδο.
Ο βασικός τίτλος της «δημοκρατίας» είναι..
"Μιλάνε όλοι, μιλά και η Σπυράκη" ενώ έχουν φωτογραφία της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ αγκαλιά με τον Ακη Τσοχατζόπουλο.
Στο πρωτοσέλιδο γίνεται λόγος για "«πράσινη» Μαρία" και για  "ύβρεις, μίσος και χυδαιότητες από την αλαζονική διπλοθεσίτισσα εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ"
Επίσης η εφημερίδα γράφει πως "η «φωνή» του Mega (της διαπλοκής) με το βαρύ παρελθόν και τις αγκαλιές με τους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να φιμώσει όποιον δεν είναι αρεστός και ασκεί κριτική".


 ΥΓ Η Μαρία Σπυράκη ως έμπειρη δημοσιογράφος θα ΄πρεπε να ξέρει πως η αντιπαράθεση με εκδότες εφημερίδων (στην προκειμένη με τον Γιάννη Φιλιππάκη) δεν βγήκε ποτέ σε καλό για κανέναν. Και κυρίως για αυτόν που προκάλεσε την αντιπαράθεση αναφερόμενος σε "εκδότες που τρώνε τα βράδια με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ".