ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Επόμενη μέρα με Κεντροαριστερά

Η αντιπαράθεση μεταξύ κομμάτων, επιχειρηματιών και παραγόντων μετά την απόφαση της κυβέρνησης για τη διακοπή του πρωταθλήματος, η επόμενη μέρα στην Κεντροαριστερά μετά το ιδρυτικό συνέδριο και όλες οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα και την οικονομία αποτελούν την ατζέντα της "Επόμενης Μέρας" στην ΕΡΤ1. Απόψε στις 11 το βράδυ καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου θα.. είναι οι βουλευτές Νίκος Ξυδάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, Νότης Μηταράκης από τη ΝΔ, Κώστας Σκανδαλίδης από τη ΔΗΣΥ, Γιώργος Μαυρωτάς  από το Ποτάμι και οι καθηγητές  Γεράσιμος Μοσχονάς και Νίκος Μαραντζίδης.
****
Η Nova προχώρησε στην υπογραφή νέας συμφωνίας με την Metro Goldwyn Mayer (MGM). Μέσω της συμφωνίας η Nova έχει εξασφαλίσει μία επιλογή από τις πιο πετυχημένες νέες και κλασσικές ταινίες της MGM, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων ταινιών του James Bond, με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, καθώς επίσης και τη βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα σειρά, «The Handmaid’s Tale», για την Ελλάδα και την Κύπρο.
****
Όλες οι ραδιοφωνικές συχνότητες της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, «ακολουθούν» τα ίχνη των ποιητών του κόσμου. Σύγχρονοι και κλασικοί ποιητές, Έλληνες και ξένοι, η μελοποιημένη ποίηση σε όλα τα είδη του τραγουδιού, η ποίηση στον αθλητισμό. Απαγγελίες, καλεσμένοι, συνεντεύξεις, νέοι ποιητές, αρχειακό υλικό, ζωντανές συνδέσεις από τις 08.00 το πρωί, σε όλα τα ραδιοφωνικά προγράμματα της ΕΡΑ.
Ένα μεγάλο αφιέρωμα της ΕΡΤ σε σύμπραξη με την Εταιρεία Συγγραφέων, που εισηγήθηκε στην UNESCO την καθιέρωση του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης» την 21η Μαρτίου· πρώτη μέρα μετά την Εαρινή Ισημερία - αρχή της άνοιξης.
****
Ημερίδα για το μέλλον του ραδιοφώνου στην Ευρώπη ενόψει και της μετάβασής του στην ψηφιακή εποχή, διοργανώνει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, την Τετάρτη 21 Μαρτίου, σε αίθουσα του υπουργείου. Ποιες είναι οι ευρωπαϊκές προοπτικές και ποια η θέση της Ελλάδας σε αυτές τις εξελίξεις; Τι μπορούμε να μάθουμε από την ευρωπαϊκή εμπειρία; Αυτά και άλλα ερωτήματα θα συζητηθούν και θα αναλυθούν από εκπροσώπους του δικτύου WorldDab, του European Broadcasting Union (EBU) και αντιπροσώπους ξένων χωρών