ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Τηλεμαραθώνιος για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, ώρα 20:00 από την ΕΡΤ2
 
Η ΕΡΤ σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού» διοργανώνει Τηλεμαραθώνιο με σκοπό την οικονομική ενίσχυσή του, την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.
Από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, με εκτενείς αναφορές σε όλες  τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, η ΕΡΤ θα προβάλλει θεματικά αφιερώματα με επίκεντρο τις δράσεις του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» και την πρόεδρο του ιδρύματος,.. Άννα Φόνσου, να είναι προσκεκλημένη σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές.
Το τηλεοπτικό αφιέρωμα της ΕΡΤ θα κορυφωθεί στην ΕΡΤ2 στις 20:00 με ένα ειδικό τετράωρο πρόγραμμα, μια γιορτή για «Το Σπίτι του Ηθοποιού».
Οι παρουσιαστές Φώτης Σεργουλόπουλος και Θανάσης Αλευράς θα υποδεχτούν στο στούντιο πλήθος αγαπημένων ηθοποιών, τραγουδιστών και μουσικών σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις.
Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στους σκοπούς του Τηλεμαραθωνίου, μπορούν να καλούν από σταθερό ή κινητό, σε αριθμό τηλεφώνου που θα εμφανισθεί στις οθόνες κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Τηλεμαραθωνίου.
Παρουσίαση: Φώτης Σεργουλόπουλος, Θανάσης Αλευράς.
Αρχισυνταξία: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη.
Δημοσιογραφική ομάδα: Ρένια Τσιτσιμπίκου, Σοφία Καλαντζή.
Διεύθυνση παραγωγής: Μαριάννα Ροζάκη, Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης.
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Νταής.
Σκηνοθετική ομάδα: Κώστας Μαχαίρας, Βασίλης Μωυσίδης, Αθηνά Καζολέα.