ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Κατάσχεση στα γραφεία της εφημερίδας "Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ"

 Ανάστατοι οι εργαζόμενοι από την αλλαγή του τρόπου πλειστηριασμών

Κατασχέθηκε και εκπλειστηριάστηκε για ποσό οφειλής 3.678,457,40 ΕΥΡΩ  το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία των ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕ. που εκδίδουν την εφημερίδα « Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ».
Υπερθεματιστής ήταν η ίδια τράπεζα  Eurobank που εκπλειστηρίασε το κτίριο και το τίμημα ανήλθε στο ποσό του 1.100.462 ευρώ.
Αναστάτωση προήλθε στους δεκάδες..

Ελληνίδα μάνα υψηλού κινδύνου

της Ελενας Ακρίτα

Κανονίστε μερικοί να τα τρελάνετε τα παιδιά σας τώρα με τις Πανελλαδικές. Κανονίστε να προβάλλετε όλα σας τα απωθημένα στις εξετάσεις τους. Αλλωστε είναι γνωστό πως οι καλοί βαθμοί φέρνουν επιτυχία, καταξίωση, χρήμα, δόξα, έναν καλό γάμο και τρία χαριτωμένα παιδάκια.
Ως πανομοιότυπα προϊόντα που βγαίνουν από πρέσα εργοστασίου, η μια γενιά ακολουθεί την άλλη. Ολες καταδικασμένες στην επιτυχία, όλες ανίκανες να..

Μπαίνουν φοβισμένοι και φεύγουν ενθουσιασμένοι

Ποιοι; Οι τουρίστες! Από πού; Από τα Εξάρχεια!

Hear the story behind the memorial for Alexis Grigoropoulos!
And now we step into Nosotros cafe, a place for alternative thought and conversations!
We walk towards the self-managed Navarinou park!
Ladies and gentlemen, we are standing into the heart of Exarchia!
Ερχονται από την άλλη άκρη της Ευρώπης -ακόμα και του κόσμου όλου- για να δουν την Αθήνα. Εχουν συνήθως ταξιδέψει πολύ, έχουν δει πολλά, θέλουν να μάθουν περισσότερα...

Περί της κυκλοφορίας της εφημερίδας «δημοκρατία»

Aπό τον διευθυντή σύνταξης της εφημεριδας «δημοκρατία» Δημήτρη Ριζούλη, λάβαμε mail σχετικά με δημοσίευμα του μπλογκ για τις εργασιακές συνθήκες και την κυκλοφορία του φύλλου.
Το δημοσιεύουμε αυτούσιο με την μόνη παρατήρηση ότι ο κ. Ριζούλης απαντάει μόνο ως προς το σκέλος σχετικά με την κυκλοφορία της εφημερίδας που δεν έχουμε καμία πρόθεση να αμφισβητήσουμε -αναφέρεται άλλωστε ότι..

Ο Μαρινάκης φτιάχνει κανάλι με τον Μαλέλη

Και θέλει να «χτυπήσει» τηλεοπτική άδεια

Ετοιμάζει κανάλι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και θα χτυπήσει και τηλεοπτική άδεια ενώ το γενικό κουμάντο έχει προς το παρόν ο Σταμάτης Μαλέλης. Αυτό γράφει το (ανανεωμένο) e-tetradio που αναφέρει πως στόχος τους είναι να παρουσιαστούν (παν)έτοιμοι τον Σεπτέμβριο. Ηδη μιλούν με κόσμο και κλείνουν και συμφωνίες. Πρόθεση, λέει, της..

Ο Μαύρος ολοκληρωτισμός της Παγκοσμιοποίησης

Ανακοίνωση του Άρδην για την επίθεση στο Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο:
Η επίθεση στο Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο, στη Θεμιστοκλέους 37 (Θεμιστοκλέους και Σόλωνος) η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί τις 31ης Μαΐου 2018 από ομάδα ανεγκεφάλων με σφυριά και η καταστροφή της βιτρίνας του βιβλιοπωλείου, με απόλυτη αδιαφορία και για την τύχη των εργαζόμενων σε αυτό, αποτελεί..

Ψάχνουν για νέο διευθυντή στο ΕΘΝΟΣ

Νέα από τη δημοσιογραφική «πιάτσα»

Ακρως ενδιαφέροντα νέα από την δημοσιογραφική «πιάτσα» μας έστειλε αναγνώστης του μπλογκ. Εχουμε και λέμε:
***
Στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπάρχει γκρίνια και μεγάλη κατήφεια λόγω καθυστερήσεων στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων. Λεγεται οτι απο..

Η «κάστα»

Οποιος προβληματίζεται με την κατάντια της ευρωπαϊκής ιδέας θα πρέπει να σκεφτεί ποιοί πολιτικοί κινούν τα νήματα εδώ και μερικές δεκαετίες. Μιλάμε για μια κλειστή «κάστα» ανθρώπων, που εκλέγονται μεν από το λαό, αλλά έχουν πάρει το χρίσμα από άλλους «εξωθεσμικούς» χώρους και αυτούς συνήθως προσπαθούν να υπηρετήσουν κατά προτεραιότητα, από τη στιγμή που εκλέγονται. Το παράδειγμα της..

Σταθάτου για Αντωνιάδου: Μόνο θλίψη...

Εσπασαν οι συμμαχίες των διοικούντων σε ΕΣΗΕΑ και ΕΔΟΕΑΠ κι αυτό έχει αποτυπωθεί τόσο μέσω των τελευταίων επίσημων ανακοινώσεων από πλευράς προέδρου (N. Kαρούτζου) και γεν. γραμματέως (Α. Σταθάτου) του Οργανισμού όσο και από τα αναφερόμενα στην «Πρωτοβουλία Προέδρων για τον ΕΔΟΕΑΠ» (Αντωνιάδου, Καπάκος, Γκανάς, Μπερεδήμας κλπ).
Τώρα η γγ του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ..

Το πρόβλημα του ΕΔΟΕΑΠ δεν λύνεται με προεκλογικό αγώνα στο Facebook

Το πρόβλημα του ΕΔΟΕΑΠ δεν λύνεται με προεκλογικό αγώνα στο Facebook. Aυτό αναγράφεται  σε mail που μας έστειλε η «Πρωτοβουλία Προέδρων για τον ΕΔΟΕΑΠ» και αναφέρεται στην «πραγματικότητα για τη διάσωση του Οργανισμού», καταγγέλλοντας την «οριακή πλειοψηφία της Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ, η οποία επέλεξε να απέχει από κάθε διαδικασία διαλόγου». Μάλιστα όπως μας πληροφορούν έγινε και η πρώτη προσφυγή στο ΣτΕ κατά του πόρου του 2% από μεγάλο οργανισμό περιοδικών εκδόσεων..

Τέλος οι Μπραουδάκης - Νοικοκύρης από τα Παραπολιτικά

Πρόωρο φινάλε για την καθημερινή αθλητική εκπομπή του ραδιοσταθμού Παραπολιτικά 90.1
Την ίδια στιγμή που οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι είναι εν αναμονή του Μουντιάλ της Ρωσίας, που ξεκινά εντός των ημερών, τα Παραπολιτικά 90.1 σταματούν την μοναδική αθλητική τους εκπομπή. Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης και ο Γιώργος Νοικοκύρης αποχαιρέτησαν χθες τους..

ΑΝΤ1: από τη μια απολύουν και από την άλλη... προσλαμβάνουν εκτάκτως για το Μουντιάλ

Ο Αντένα ετοιμάζει εκπομπή για το Μουντιάλ, η οποία θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο για μία ώρα, 12:00 με 13:00. Η εκπομπή θα αρχίσει στις 16 Ιουνίου, δύο ημέρες μετά την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα διαρκέσει έως και τις 15 Ιουλίου. Στην παρουσίαση θα είναι ο Μιχάλης Τσώχος που επιστρέφει, με έκτακτη συνεργασία, στον ΑΝΤ1. Θα υπάρχει και συμπαρουσιάστρια, που θα βγει σύντομα μετά από επιλογή που..

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Ανοδος για τα κυριακάτικα - Πρώτο το «Θέμα» με Αρκά

Συγκριτικοί πίνακες

Εντυπωσιακή άνοδο σημείωσαν οι κυκλοφορίες των κυριακάτικων φύλλων την Κυριακή 27/5/2018. Οι εφημερίδες πούλησαν συνολικά σε όλη την Ελλάδα 238.460 φύλλα (28.210 περισσότερα σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή).
Πέρα από τις προσφορές που έχουν συνήθως τα κυριακάτικα, στην αύξηση των πωλήσεων συνέβαλε και το γεγονός ότι οι εφημερίδες έμειναν τρεις ημέρες στα..

Οχι στους απεργοσπάστες

«Τι είχες, Γιάννη, τι είχα πάντα». Η απαράδεκτη κατάσταση με τις απεργοσπαστικές ιστοσελίδες (και γνωστών εφημερίδων) επαναλήφθηκε και στην προχθεσινή 24ωρη απεργία. Κάποιοι εξακολουθούν να συμπεριφέρονται δόλια και σε βάρος άλλων μέσων ενημέρωσης και των εργαζομένων τους.
Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να ληφθούν μέτρα από τις..

Ανωμοτί εξέταση για τα μέλη του ΕΣΡ

Για παράβαση καθήκοντος κατηγορούνται τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλέορασης, καθώς δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα παρέμβαση για το ριάλιτι "Game of Love". Ετσι τα μέλη του ΕΣΡ κληθηκαν από τον Πταισματοδίκη του 17ου Προανακριτικού Τμήματος Αθηνών κπροκειμένου να λάβουν γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί εις βάρος τους αυτεπαγγέλτως για «ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος..

Επιστολική ψήφος -πρώτη φορά- στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ

Για τη διευκόλυνση των δικαιούμενων ψήφου ασφαλισμένων, οι οποίοι διαμένουν εκτός των περιφερειών Αθηνών και Θεσσαλονίκης, δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία, για πρώτη φορά με επιστολική ψήφο, με βάση την ακόλουθη διαδικασία:
  •  Τα μέλη που επιθυμούν να κάνουν χρήση της δυνατότητας ψηφοφορίας με επιστολική ψήφο, θα πρέπει να το γνωστοποιήσουν έγκαιρα..

48ωρο λουκέτο στο «Βαρούλκο»

Λόγω φοροδιαφυγής

Λουκέτο 48 ωρών επέβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στο γνωστό εστιατόριο «Βαρούλκο» στην περιοχή του Μικρολίμανου στον Πειραιά.
Όπως διευκρινίζεται από αρμόδιες πηγές της ΑΑΔΕ, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κοπεί τιμολόγιο αξίας 1.500 ευρώ.
Παράλληλα ερευνάται η ταμειακή μηχανή της εταιρίας. Το..

Μακεδονία ξακουστή, του δολλαρίου η χώρα!

Όταν οι Μακεδονομάχοι βάζουν μπροστά τις απειλές και τις μηνύσεις

Γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης 

Για πολλά μπορεί κανείς να κατηγορήσει τους παπάδες, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι δεν ξέρουν το συμφέρον τους! Βλέπε την κίνηση της Σχισματικής Εκκλησίας των Σκοπίων, που έστειλε αίτημα αλλαγής ονόματος στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης. Να πάει περίπατο δηλαδή το Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία - Αρχιεπισκοπή Οχρίδας και να έρθει στη..

Η Λέρος και το σύνδρομο Τζενοβέζε

της Ελενας Ακρίτα

Στις 13 Μαρτίου 1964 στη συνοικία Κουίνς της Νέας Υόρκης, η 28χρονη Κίτι Τζενοβέζε επιστρέφει αργά τη νύχτα από τη δουλειά. Ακριβώς έξω από το σπίτι της ένας άντρας τής επιτίθεται με μαχαίρι. Παρά τον τρόμο της, η Κιτι βρίσκει τη δύναμη να φωνάξει δυνατά:
«Βοήθεια! Θεέ μου, με χτυπάνε, με μαχαιρώνουν, βοήθεια!».
Ο κόσμος ξυπνάει, τα φώτα ανάβουν κι ένας βγαίνει στο παράθυρο:«Ασε την κοπέλα κάτω»..

Gracias y suerte!

Gracias y suerte! Ευχαριστώ και καλή τύχη. Ετσι αποχαιρέτησε την πρωθυπουργία ο Μαριάνο Ραχόι καθως με 180 ψήφους υπερ και 169 κατά υπερψηφίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η πρόταση μομφής κατά του απερχόμενου πλέον πρωθυπουργού της Ισπανίας.
Το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει ότι τη θέση του καταλαμβάνει άμεσα ο ηγέτης των Σοσιαλιστών Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος ήταν και αυτός που υπέβαλε τη σχετική..

Κουράγιο ΣΚΑΪ

Τεστ αντοχής για το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και σπάσιμο νεύρων για τον πρωινό του τελάλη. Εδώ που τα λέμε δεν του συμβαίνουν και λίγα... Πόσα να καλύψει το «πιασάρικο» θέμα της ανομίας όταν στον κόσμο έρχονται τα πάνω-κάτω;
Στην Ιταλία «οι λαϊκιστές πήραν τα ηνία» με πρωθυπουργό που όλο και κάπως στόλισε το πλούσιο βιογραφικό του, στην Ισπανία ο μη λαϊκιστής και σοβαρός Ραχόι..

Η Άννα Καραμανλή «πέθανε» τον αθλητικογράφο Ν. Κατσαρό

Τον πρώην παρουσιαστή ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ,  δημοσιογράφο Νίκο Κατσαρό του Κωνσταντίνου που πέθανε χθες, αποχαιρέτησε ο δημοσιογραφικός κόσμος. Ωστόσο, η ΝΔ είχε διαφορετική άποψη και αποχαιρέτισε έναν άλλο Νίκο Κατσαρό. Τον γνωστό αθλητικό συντάκτη. Η νέα τεράστια γκάφα φέρει την υπογραφή της αναπληρώτριας τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού..

Eμαθε ότι απολύεται εν ώρα εκπομπής!

Oι απολύσεις και οι αλλαγές στο ενημερωτικό ραδιόφωνο της 24 Media συνεχίζονται. Τελευταίο θύμα των περικοπών στο Ραδιόφωνο 24/7 ο δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος που στο νέο πρόγραμμα του ραδιοσταθμού (ανακοινώθηκε στις αρχές Μαίου) παρουσίαζε με τη Νίκη Μπάκουλη 10 με 12 το βράδυ τις «Νυχτερινές αμαρτίες».
Ο αθλητικογράφος έκανε εκπομπή..

Έτσι «κλέβει» την Ελλάδα γερμανική εταιρεία αυτοκινήτων

Μετά την αποκάλυψη του νέου σκανδάλου από γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία το movenews.gr αποκαλύπτει ακόμη μία παράνομη δράση γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας με την οποία προκαλείται μεγάλη φοροδιαφυγή για το ελληνικό Δημόσιο και βέβαια δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό τόσο σε άλλες εισαγωγικές που δεν έχουν υιοθετήσει τέτοιες πρακτικές όσο και έναντι των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
Ειδικότερα σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα..

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και το παρκάρισμα σε θέση ΑΜΕΑ

Τι απαντάει σxετικά με το επίμαχο δημοσίευμα στα social media 

Σάλος προκλήθκε στα  social media μετά από δημοσίευμα στο fb για τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη μηχανή του που την εντόπισε (και την φωτογράφισε) να είναι παρκαρισμένη σε θέση ΑΜΕΑ.
Ο ίδιος όχι μόνο ανήρτησε την φωτογραφία στα social media, αλλά έγραψε: «Η μηχανή αυτή..

Yπόθεση Μπαμπτσένκο: απαράδεκτη μηχανορραφία

Η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΔΟΔ), με αφορμή την υπόθεση του Ρώσου δημοσιογράφου Αρκάντι Μπαμπτσένκο, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
31/5/2018
Αυτό το γεγονός θα το θυμόμαστε πάντα ως «η υπόθεση Μπαμπτσένκο». Η Διεθνής..

Απεβίωσε ο Νίκος Κ. Κατσαρός

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του Νίκου Κατσαρού του Κωνσταντίνου, που «έφυγε» χθες σε ηλικία 85 ετών.
Ο Νίκος Κατσαρός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933. Μετά το πέρας των γυμνασιακών του σπουδών στην Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Πρότυπο Σχολή Σπετσών,  παρακολούθησε επιμορφωτικά σεμινάρια δημοσιογραφίας στην Αθήνα και το Λονδίνο.
Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1951 στον..

Αποτελέσματα εκλογών στην ΕΣΗΕΜΘ - Μεγάλη αποχή

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη (ψήφισαν μόλις 277 από τα. 806 τακτικά μέλη) στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης για την ανάδειξη
1) Εννέα μελών του Διοικητικού Συμβουλίου,
2) Τριών τακτικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής,
3) Τριών τακτικών μελών του..

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Σε κίνδυνο οι εφημερίδες (και) λόγω αύξησης τιμής του χαρτιού

«Καμπανάκι» για την αύξηση της τιμής του δημοσιογραφικού χαρτιού μετά την μεγάλη νευρικότητα που παρατηρείται στην παγκόσμια αγορά με την συνεχή άνοδο των τιμών και ταυτόχρονη μείωση της παραγωγής.
Εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας έχουν εξαγγείλει ήδη σημαντικές αυξήσεις στο δημοσιογραφικό χαρτί, ενώ και εγχώριες εκδοτικές και τυπογραφικές μονάδες έχουν ενημερώσει τους πελάτες τους για..

Η ιστορία των μιούζικαλ με Φανή Γέμτου και Έλλη Δαδήρα

Το A Little Theatre Music επιστρέφει στον καλοκαιρινό κήπο του Χυτηρίου, παρουσιάζοντας τραγούδια ξένου μουσικού θεάτρου και κινηματογράφου. Δύο performers, η Φανή Γέμτου και η Έλλη Δαδήρα διασχίζουν σχεδόν έναν αιώνα αμερικάνικου κι ευρωπαϊκού μιούζικαλ, προσεγγίζοντας πάνω από 30 γυναικείους ρόλους μουσικού θεάτρου  κι ερμηνεύοντας..

Ο ΕΔΟΕΑΠ στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης

Ο ΕΔΟΕΑΠ εντάσσεται από 1ης Ιουνίου 2018 στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (ΣΗΣ) και οι ασφαλισμένοι του θα μπορούν πλέον να επισκέπτονται τον ιατρό της επιλογής τους, ο οποίος θα εκδίδει ηλεκτρονικές συνταγές που θα μπορούν να εκτελούν οι δικαιούχοι σε όλα τα φαρμακεία μέλη του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Οι συνταγές θα έχουν πλέον διάρκεια εκτέλεσης 15 ημερών,..

Είναι επίσημο: συνεχίζει με δελτίο και «Ενικό» στον ΑΝΤ1

Aνανέωσαν την συνεργασία τους ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και για τη σεζόν 2018-19. Η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, καθώς επίσης και στην παρουσίαση της επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής «Στον Ενικό». H επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 -μεταξύ άλλων- αναφέρει:
"Και τη νέα τηλεοπτική σεζόν,..

Ποιοι «στελεχώνουν» το νέο κανάλι του Φ. Βρυώνη

Σε Νέο Κανάλι μετονομάζεται το Extra 3 του Φίλιππου Βρυώνη και  θα βγει στον αέρα από την ίδια συχνότητα του Extra 3 αλλά με διαφορετικό πρόγραμμα. Το κανάλι που είναι τοπικής εμβέλειας (θα εκπέμπει μόνο στην Αττική), ξεκινάει το πρόγραμμά του τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, με πολλές ζωντανές εκπομπές.Στον ενημερωτικό τομέα..

Από τα αμπάρια του Ψυχάρη ως την ευαισθησία Μαρινάκη...

...το δούλεμα καλά κρατεί!

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον πλειστηριασμό του πάλαι ποτέ Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη του «καλού δημοσιογράφου αλλά κακού επιχειρηματία» Ψυχάρη και την απαρχή της εποχής της alter ego του Μαρινάκη. Η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) για τον ένα χρόνο Μαρινάκη («προβλημάτων και καταπάτησης..

Άνω Κάτω Πέρα Δώθε Σύρε κι Έλα Μακεδονία

Γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης

Λες κι έχει στήσει αυτί ο ρεπόρτερ Ξανθάκης και τον ακούει τον διάλογο ράϊτ θρου:
- Ξέρω τι θα κάνουμε!
- Τι θα κάνουμε;
- Τώρα που οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφήσουν το Μακεδονικό…
- Ναι, οι ΑΝΕΛ.
- Με παρακολουθείς;
- Ναι ρε, μίλα!
- Τώρα λοιπόν που οι ΑΝΕΛ δεν..

O Λαμπράκης κι ο Κοττάκης

Ο πολύς κ. Μ. Κοττάκης για μία ακόμη φορά επιχείρησε χθες- με ίδιο άρθρο σε ΕΣΤΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- να μας πείσει ότι ο Λαμπράκης δεν ήταν Αριστερός. Λίγες ημέρες νωρίτερα για τον ίδιο σκοπό είχε αξιοποιήσει- μέσω ΕΣΤΙΑΣ- τη τελευταία σύζυγο του Γρ. Λαμπράκη, την κ. Ρούλα Μπαταριά, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ εμφάνιζε τον Γρ. Λαμπράκη..

Επιλεκτικά η καταβολή της μισθοδοσίας στο Real Group

Η διοίκηση της εταιρείας επιλέγει ποιοι θα πληρωθούν και ποιοι όχι

Παραμένουν τα προβλήματα με την εξόφληση των δεδουλευμένων στον μιντιακό όμιλο των Χατζηνικολάου - Κουρή. Μάλιστα όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι του Real Group η καταβολή της μισθοδοσίας από τη διοίκηση της εταιρείας γίνεται επιλεκτικά, Συγκεκριμένα σε επιστολή που έστειλαν στο..

Oταν ο ΔΟΜ - Παπαχρήστος βγήκε από τα αντικυβερνητικά του ρούχα

Ανατριχιάστε σωστά!

Πείτε μου τώρα εσείς, τι το ενδιαφέρει ένα παιδί 17 χρόνων, που βλέπει προς το 2030, τι έγινε το 1963. Το αναπάντεχο ερώτημα, που έβγαλε από τα αντικυβερνητικά του ρούχα ακόμα και τον ΔΟΜ - Παπαχρήστο, ανήκει στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και το ξεφούρνισε στην εκπομπή του Χατζή, στον ΣΚΑΪ. Αφού πρώτα δήλωσε ότι..

Όσοι ξέρουν και σιωπούν, πώς θα τιμωρηθούν;





  • Η σιωπή είναι χρυσός
  • Ναι αλλά μερικές σιωπές κρύβουν τη φρίκη και άρα είναι κατάρα
  • Η σιωπή της κοινωνίας, της γειτονιάς είναι κατάρα.
  • Έγινε καταδίκη για τα πλάσματα που τα βίαζαν οι γονείς τους
  • Στη Λέρο. Το νησί που, όχι άδικα, ήταν συνώνυμο με την κόλαση.
  • Κόλαση για τους αδύναμους που τους είχαν παρατημένους να λιώνουν στο ίδρυμα..
  • Εύκολα αλλάζεις κανάλι

    Τελευταίο επεισόδιο αυτό το Σάββατο (2/6) για τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» του Λάκη Λαζόπουλου στον ΑΝΤ1 (21.00). Αποχαιρετούν και καθένας παίρνει τον δρόμο του... Επιστροφές, αναχωρήσεις, αποκαλύψεις, ένα παιδί και άλλα πολλά... στο τελευταίο επεισόδιο. Κάπως έτσι ο Λάκης Λαζόπουλος κατεβάζει αυτό το Σάββατο αυλαία στην αγαπημένη σατιρική του σειρά...
    Ας το προσέξουν στην παραγωγή του «Suvivor» (ΣΚΑΪ) γιατί τελευταίως οι διαρκείς κραυγές των παικτών κάνουν το...

    H ζωάρα και οι συνοδοί τέως μοντέλων

    Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας και της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή φωτογραφίες και δημοσιεύματα για το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό. Η κόντρα ξεκίνησε από προχθες, αρχικά μέσω των social media και κορυφώθηκε με την κατάθεση ερωτησης βουλευτών της ΝΔ με την οποία ζητούνται εξηγήσεις για «την προκλητική του συμπεριφορά»
    Την ιστορία την ξεκίνησε ένα..

    Γύρισαν την πλάτη στη ΓΣΕΕ

    Ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά τουλάχιστον επτά διαφορετικές συγκεντρώσεις διοργανώθηκαν χθες, στο πλαίσιο της 24άωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ σε συνεργασία με την «κοινωνική συμμαχία» εργοδοτικών φορέων και επαγγελματικών επιμελητηρίων (ΓΣΕΒΕ, ΕΣΕΕ, ΤΕΕ κ.ά.). 
    Ανόρεχτη και αναιμική από κόσμο ήταν η κεντρική συγκέντρωση στην Κλαυθμώνος, με τη συμμετοχή..

    Επόμενη Μέρα με τον Ν. Κοτζιά για το Μακεδονικό

    Στην πιο κρίσιμη φάση των διαπραγματεύσεων για το θέμα της ονομασίας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς ανοίγει τα χαρτιά του με μια συνέντευξη στην ΕΡΤ.
    Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1, στην εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο Νίκος Κοτζιάς..

    Ποια σάιτ (δεν) «κατέβασαν ρολά»

    Η εγγραφή στην ΕΣΗΕΑ όσων εργάζονται στα σάιτ ως μισθοδοτούμενοι συντάκτες, δεν συγκίνησε κάποιες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που λειτούργησαν πλήρως κατά τηνπρώτη απεργία μετά από τις εγγραφές (είχε προηγηθεί άλλη μία αμέσως μετά την γνωστοποίηση της πρόθεσης της Ένωσης για διεύρυνση των μελών της προς τον χώρο τού «ανυπάκουου» Διαδικτύου).
    Βέβαια, πολλά σάιτ υπάκουσαν..

    Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

    Άλκηστις «τρώει» Μένιο - Της κακομοίρας στο Epsilon...

    Τέλος η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon. Το συμβόλαιο του τηλεπαρουσαστή Μένιου Φουρθιώτη έληξε και το κανάλι δεν το ανανεώνει, ενώ είναι πιθανόν να μην υπάρξει εκπομπή ούτε το Σαββατοκύριακο που έρχεται.
    Το ανακοίνωσε η ίδια η διευθύντρια προγράμματος, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, στον..

    Ο Χατζηνικολάου εξελέγη στο Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων

    Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ), εξελέγη στο πλαίσιο της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 29ης Μαΐου. Ανάμεσα στις υποψηφιότητες ήταν και αυτή του Προέδρου της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ) Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος και εξελέγη παμψηφεί για διετή θητεία. Η σύνθεση που προέκυψε από τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα είναι:..

    Δουλικοί συνεργάτες και σύμμαχοι καταστροφής του ΕΔΟΕΑΠ

     Δήλωση της Πόπης Χριστοδουλίδου (Πρωτοβουλία για την Ανατροπή)

    Από τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης του ΕΔΟΑΕΠ (29-5-2018) παραθέτουμε δήλωση της Πόπης Χριστοδουλίδου, μέλους του Δ.Σ του Οργανισμού, όπου καταγγέλλονται για μια ακόμη φορά οι συμμάχοι της καταστροφής του ΕΔΟΕΑΠ, οι δουλικοί συνεργάτες του υφυπουργού, Τ. Πετρόπουλου και η τέως «συμμαχία» των συνδικαλιστών. Αναλυτικά:..

    «Μινχάουζεν ο διορισμένος Γκανάς»

    Στην επιστολή του διορισμένου μέλους του ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ Μάρκου Γκανά (δειτε την ΕΔΩ) που έκανε λόγο για θέατρο του παραλόγου στον Οργανισμό, απαντούν ο Νίκος Καρούτζος, πρόεδρος ΔΣ , η Άντζυ Σταθάτου, Γ.Γ. ΔΣ , ο Κωνσταντίνος Δαυλός, πρόεδρος ΤΥΠ  και η Μαριάννα Βασιλάκου, αναπληρώτρια ταμίας ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ. Αναλυτικά η απάντηση:..

    Τρέχουν να βρουν διευθυντή ειδήσεων στον ΑΝΤ1

    Ποιος ήθελε τη Σαράφογλου στη θέση του Χατζηνικολάου

    Σε αναζήτηση διευθυντή ειδήσεων βρίσκεται ο ΑΝΤ1, αφού η θέση του Γιάννη Μιχελάκη μετά την αποχώρησή του στα μέσα της σεζόν – στην ουσία, δεν καλύφθηκε. Απλώς ανατέθηκε στον Στράτο Μπαλή να «τρέξει» το δελτίο μέχρι να τελειώσει η χρονιά… Τώρα λοιπόν ο σταθμός αναζητά πρόσωπο για να στελεχώσει τη διεύθυνση..

    Αγωνιούν για «παρέμβαση» Σαββίδη σε κυριακάτικο φύλλο

    Εν αναμονή «συνέντευξης - παρέμβασης» του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη σε κυριακάτικο φύλλο βρίσκεται, λέει, ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος. Κι αυτό διότι αναμένεται να πει πολλά για όλα τα θέματα με τα οποία κατά καιρούς έχει συνδεθεί το όνομά του: για τις νυν και τυχόν μελλοντικές επενδύσεις στην Ελλάδα, τα τελευταία γεγονότα στο ποδόσφαιρο, την επένδυση του στο κανάλι EPSILON ΤV και το..