ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

O Δ. Μιχαλέλης διευθυντής στο Εpsilon

Ο μέχρι σήμερα στενός συνεργάτης του Νίκου Χατζηνικολάου στο Real Group και διευθυντής του Real Fm, Δημήτρης Μιχαλέλης αναλαμβάνει από τις αρχές Ιουλίου το τιμόνι της ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού Εpsilon TV. Η συμφωνία υπήρχε και το μόνο που εκκρεμούσε ήταν η επίσημη ανακοίνωση. Σήμερα το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη έβγαλε ανακοίνωσή όπου αναφέρει:
Ο Δημήτρης Μιχαλέλης,..
Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στη νέα εποχή του Εpsilon TV Ο τηλεοπτικός σταθμός Εpsilon TV καλωσορίζει το Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος αναλαμβάνει τη νευραλγική θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Ο Δημήτρης Μιχαλέλης έχει εμπειρία και μακρά προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις, τόσο στη Δημόσια Τηλεόραση, όσο και στους μεγαλύτερους ιδιωτικούς σταθμούς της χώρας, ενώ, παράλληλα, έχει σημαντική διαδρομή στην ηγεσία εφημερίδων και ραδιοφωνικών σταθμών. Με τη συγκεκριμένη επιλογή συνεχίζεται με τον πλέον δυναμικό τρόπο η προσπάθεια του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon TV να ενισχύσει ουσιαστικά τον τομέα της Ενημέρωσης και να καθιερωθεί ως «σημείο αναφοράς» στο νέο τηλεοπτικό τοπίο.

ΥΓ. Ο Δ. Μιχαλέλης θα έχει απέναντί του, στον ανταγωνισμό, παλιούς του φίλους και συνεργάτες (Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο, Ν. Χατζηνικολάου κ.α)