ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Πάρτυ απολυμένων από τα καταστήματα Metropolis

Από την «Συνέλευση απολυμένων από τα καταστήματα Metropolis» λάβαμε και δημοσιεύουμε:
 "Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τον αγώνα μας, προκειμένου να απαιτήσουμε την καταβολή των μισθών και των αποζημιώσεών μας από τον επιχειρηματία Ανδρέα Γ. Κουρή, δώσαμε την υπόσχεση ότι θα μας βρίσκει μπροστά του στο δρόμο και στα δικαστήρια. Και, πράγματι, εδώ και 6 ολόκληρα χρόνια.. επιμένουμε ανυποχώρητοι να δίνουμε αυτό τον επίπονο αγώνα έχοντας πραγματοποιήσει δεκάδες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με την έμπρακτη στήριξη σωματείων βάσης και συλλογικοτήτων.
Παράλληλα με τις κινητοποιήσεις μας, αυτός ο αγώνας δίνεται και στις δικαστικές αίθουσες, παρόλο που γνωρίζουμε την ανεπάρκεια της εργατικής νομοθεσίας και το γεγονός ότι οι νόμοι είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα των εργοδοτών. Απόδειξη γι' αυτό αποτελεί το γεγονός ότι σε όλα τα δικαστήρια που έχει αντιμετωπίσει ο Ανδρέας Κουρής για τις παρανομίες που έπραξε εις βάρος μας έχει φορτωθεί με καταδικαστικές; αποφάσεις που, όμως, δεν τον υποχρεώνουν στην  καταβολή των δεδουλευμένων μας.
Αυτός ο μακροχρόνιος δικαστικός αγώνας εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς τον ερχόμενοι Νοέμβριο εκδικάζεται η μήνυση που έχουμε καταθέσει κατά του Ανδρέα Γ. Κουρή για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης, αλλά και η έφεση που έχει ασκήσει ο επιχειρηματίας κατά της δικαστικής απόφασης που είχαμε κερδίσει τον Μάιο του 2013, η οποία ανοίγει το δρόμο για την κατάσχεση της προσωπικής του περιουσίας.
Δεδομένου ότι ανάμεσα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είναι και τα έξοδα που απαιτούνται για τις νομικές κινήσεις μας προχωράμε στη διοργάνωση πάρτυ για την κάλυψη των δικαστικών μας εξόδων στο μπαρ Locomotiva (Σολωμού και Μπόταση 7) το Σάββατο 9 Ιουνίου (από τις 10:00 μ.μ.) για να βρεθούμε, να τα πούμε και να διασκεδάσουμε.
Συνέλευση απολυμένων από τα καταστήματα Metropolis"