ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Οι χρυσαυγίτες ζητάνε πραξικόπημα από τον Στρατό!

Αποβλήθηκαν οι νεοναζί από τη συζήτηση στη Βουλή

Άμεση ήταν η παρέμβαση του προέδρου της Βουλής στο παραλήρημα του χρυσαυγίτη βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση που κάλεσε τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας «να σεβαστεί τον όρκο της» και «να συλλάβει τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Ο Νίκος Βούτσης προανήγγειλε..
έκτακτη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής ώστε να αποκλειστούν οι νεοναζί από τις συνεδριάσεις του σώματος. Συγκεκριμενα ο Προεδρος της Βουλής ανέφερε:
«Η Κ.Ο της Χρυσής Αυγής, η οποία ήρθε μεν με την ψήφο του λαού, κάλεσε ανοικτά σε πραξικόπημα. Σχεδιασμένη και διχαστική η κλιμάκωση. Θέλει να προκαλέσει σήμερα, αύριο και την Κυριακή βίαια επεισόδια, διχασμό στον ελληνικό λαό και ταραχή μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι πράγματα που δεν μπορούν να γίνονται αποδεκτά στο πλαίσιο του Συντάγματος. Θα εισηγηθώ να γίνει έκτακτη διάσκεψη για τη μη παρουσία αυτών των κυρίων και των κυριών περαιτέρω μέσα στη Βουλή μέχρι να τελειώσει η συζήτηση».
Τελικά η Βουλή μετά την εισήγηση του προέδρου Νίκου Βούτση, αποφάσισε ομόφωνα η αποβολή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας.
Ο Π. Καμμένος ζήτησε από του βήματος της Βουλής την ποινικη δίωξη Μπαρμπαρούση και των άλλων της ΧΑ για εσχάτη προδοσία