ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Σύλληψη στη Βουλή για ακάλυπτες επιταγές

Mία γυναίκα συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν επεχείρησε να εισέλθει στη Βουλή, έχοντας άδεια από το γραφείο του αντιπροέδρου και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινού. Η γυναίκα που είχε καταδίκη για ακάλυπτες επιταγές, εντοπίσθηκε από το σύστημα Police On-line και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.
 ****
 Με βαρύ κατηγορητήριο..
οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας που συνελήφθη το Σάββατο (τον έψαχναν δεκαέξι μήνες). Μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο Σώρρας κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ την ίδια ώρα, έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων παρέμεναν περίπου 500 οπαδοί του μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις».
****
Στις φυλακές Κορυδαλλού επέστρεψε ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την τρίτη άδεια 48 ωρών που είχε λάβει και είχε αποφασίσει το συμβούλιο των φυλακών. Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια κάθειρξη, για τη δράση της 17 Νοέμβρη συνοδευόταν από τη σύζυγό του και το γιο του, ενώ δεν προέβη σε κάποια δήλωση.