ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ο διευθυντής του Βήματος νουθετεί τον Μητσοτάκη

Είναι γνωστό ότι ο διευθυντής της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ Αντώνης Καρακούσης δεν περιλαμβάνεται στους «φαν» του Κυριάκου Μητσοτάκη και στο παρελθόν είχε ταχθεί δημόσια κατά της οικογένειας Μητσοτάκη. Ολοι θυμούνται το περίφημο tweet με το οποίο ο Α. Καρακούσης είχε ασκήσει κριτική στον Κυριάκο όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών εμπλέκοντας συνολικά την οικογένεια.. και προκαλώντας τις αντιδράσεις του τότε βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη, καθώς και του Γιάννη Αλαφούζου (δείτε ΕΔΩ) Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2013 o διευθυντής του ΒΗΜΑΤΟΣ είχε γράψει:
Έχει ενδιαφέρον η ελληνική τραγωδία. Την υποτιθέμενη κάθαρση του φαύλου Δημοσίου ανέλαβε εκπρόσωπος της πιο φαύλης πολιτικής οικογένειας! Πώς να πείσει ο Κυριάκος; Εξήντα τόσα χρόνια χιλιάδες διορίστηκαν από τον πατέρα του, την αδελφή του και απ´ όλο του το σόι…
Ο καιρός πέρασε και όταν ο Κυριάκος έγινε αρχηγός της ΝΔ δέχτηκε ως τακτικό συνομιλητή του και συνδαιτυμόνα σε γεύματα τον διευθυντή του Βήματος ο οποίος άρχισε να γράφει θετικά άρθρα και σχόλια για τον νέο πρόεδρο. Μάλιστα σε όποιον του θύμιζε το tweet απαντούσε ότι αυτό δεν υπήρξε ποτέ!
Τώρα ο Αντώνης Καρακούσης επανέρχεται και προχωρεί σε νουθεσίες προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τη στάση του αρχηγού της ΝΔ στο θέμα της συμφωνίας για το Μακεδονικό. Σε άρθρο στο ΒΗΜΑ με τίτλο «Η ευθύνη και το χρέος του κ. Μητσοτάκη» γράφει χαρακτηριστικά: «Αν θέλει να διακριθεί και να διαπρέψει αύριο ως κυβερνήτης της χώρας οφείλει να υπερβεί το στενό κομματικό συμφέρον, να αναλογιστεί την ευκαιρία της λύσης και να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση στο μέτρο που του αναλογεί».