ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Η Άννα Καραμανλή «πέθανε» τον αθλητικογράφο Ν. Κατσαρό

Τον πρώην παρουσιαστή ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ,  δημοσιογράφο Νίκο Κατσαρό του Κωνσταντίνου που πέθανε χθες, αποχαιρέτησε ο δημοσιογραφικός κόσμος. Ωστόσο, η ΝΔ είχε διαφορετική άποψη και αποχαιρέτισε έναν άλλο Νίκο Κατσαρό. Τον γνωστό αθλητικό συντάκτη. Η νέα τεράστια γκάφα φέρει την υπογραφή της αναπληρώτριας τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού..
της ΝΔ, βουλευτή της Β’ Περιφέρειας της Αθήνας, Άννας Καραμανλή, η οποία απηύθυνε το ύστατο «χαίρε» στον «μεγάλο δάσκαλο της αθλητικής δημοσιογραφίας».
Κοιτάζοντας το βιογραφικό του εκλιπόντος (όπως το παρουσίασε σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ - ΕΔΩ) διαπιστώνει κανείς πως δεν υπάρχει ιδιαίτερη ενασχόληση με το αθλητικό ρεπορτάζ. Ωστόσο, η κ. Καραμανλή έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η αθλητική δημοσιογραφία αποχαιρετά έναν μεγάλο δάσκαλο. Ο Νίκος Κατσαρός, σε όλη του τη μακρά πορεία, ξεχώρισε για το ήθος και την ευσυνειδησία του.
Με εφόδιο τις γνώσεις του και την αγάπη του για τον αθλητισμό, κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μία εμβληματική φυσιογνωμία στο χώρο των αθλητικών συντακτών.
Η έγκυρη και αξιόπιστη φωνή του θα λείψει από όλους τους Έλληνες φιλάθλους.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».
Oταν ανακάλυψε την τρομακτική γκάφα της η Αννα Καραμανλή επανήλθε ζητώντας συγγνώμη από τον «δάσκαλο» Νίκο Κατσαρό:
«Δυστυχώς έπεσα θύμα της ταχύτητας των ειδήσεων στο διαδίκτυο. Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφερόταν στην απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Κατσαρού και όχι φυσικά του συνονόματού του γνωστού αθλητικογράφου, στον οποίο αναφερόταν από παρανόηση η δική μου ανακοίνωση.
Ζητώ συγγνώμη από όλους για την όποια αναστάτωση και πρώτα από όλα από το δάσκαλο Νίκο Κατσαρό, με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ».


-πηγή: topontiki