ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Οικονομία έξω από το κουτί με τον Γιώργο Χ. Παπαγεωργίου


Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, στις 20:00 στην ΕΡΤ-2 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της νέας εκπομπής «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ» που επιμελείται και παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Χ. Παπαγεωργίου. Στο πρώτο επεισόδιο επιχειρηματίες, επενδυτές, οικονομολόγοι και άνθρωποι της αγοράς μιλάνε για την προσπάθεια.. δημιουργίας πλούτου μετά από την κρίση, μέσα από την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.
***
Μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της φετινής σεζόν, το «Kitchen Lab» του ΣΚΑΪ, ρίχνει αυλαία. O ΣΚAΪ με μια λιτή ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι «δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του σταθμού με τον Άκη Πετρετζίκη για την επόμενη σεζόν». Ο Πετρετζίκης δεν θα δυσκολευτεί να βρει τηλεοπτική στεγη. Ισως να την έχει ήδη βρει...
***
Άγονος ήταν ο πλειστηριασμός για τα μηχανήματα του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM, τα οποία είχαν κατασχέσει οι τεχνικοί μέσω της ΕΤΕΡ που τώρα θα προχωρήσουν σε πλειστηριασμό των μηχανημάτων μεμονωμένα. Τα χρήματα θα διατεθούν για την μερική εξόφληση δεδουλευμένων, εργαζομένων του σταθμού.
***
Η ΕΡΤ με ένα ειδικό αφιέρωμα, «θυμάται» την ημέρα που έπεσε το «μαύρο» στις συχνότητες της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στις 11 Ιουνίου 2013. Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00 η ΕΡΤ2 μεταδίδει σε μαγνητοσκόπηση τη συναυλία που δόθηκε στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ στις 11 Σεπτεμβρίου 2013.