ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Πρωτοσέλιδα...

Ο εκδοτικός όμιλος του υπόδικου εφοπλιστή Μαρινάκη αφιέρωσε ΜΙΑ αράδα, χαμένη στο πρωτοσέλιδο, για την προτροπή Μπαρμπαρούση σε πραξικόπημα. Αντιθέτως και όπως διαβάζουμε στα Παραπολιτικά, το πραξικόπημα το κάνει η κυβέρνηση.Δεν μου προξενεί καμία εντύπωση το γεγονός. Άλλωστε δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες από τότε που ο Μαρινάκης σε εκδήλωση στα «Ποσειδώνια» πήρε τον λόγο και είπε «να πέσει η χούντα».
Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να..  κάνει και διαφορετικά σήμερα, που γίνεται η συζήτηση στη Βουλή και που θα πρέπει να στηρίξει το εθνικιστικό παραλήρημα του Κυριάκου και των συν αυτώ, το οποίο -δυστυχώς για τη Ν.Δ.- από χθες έχει γίνει μπούμερανγκ μιας και ο κόσμος ασχολείται με τις αθλιότητες του Μπαρμπαρούση, τις οποίες είναι γνωστό ότι εξέθρεψαν οι κινήσεις των ΣαμαροΑδώνιδων τις τελευταίες μέρες.
Αλλά ας το πάρουμε καθαρά δημοσιογραφικά. Χθες, ένας νεοναζί βουλευτής προέτρεψε από το βήμα της Βουλής το στρατό να κάνει πραξικόπημα. Αν μη τι άλλο, είναι είδηση.
Και όμως, τα ΝΕΑ, η ιστορικότερη εφημερίδα του αστικού Τύπου, την οποία ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ έκανε γαργάρα, επειδή προφανώς έτσι ήθελε ο εκδότης της, ο οποίος νομίζει πως το αναγνωστικό κοινό είναι οι πωρωμένοι οπαδοί της Θύρας 7 που τους κερνάει μια εξάδα μπίρες και ανεβαίνουν στο δέντρο για πάρτη του φωνάζοντας πόσο τρελός είναι ο Πρόεδρος!
Είναι η απόλυτη δημοσιογραφική ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Δημήτρης Τερζής (από την ΕφΣυν με τίτλο η «Απόλυτη δημοσιογραφική κατάντια»)