ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΑΝΤ1: από τη μια απολύουν και από την άλλη... προσλαμβάνουν εκτάκτως για το Μουντιάλ

Ο Αντένα ετοιμάζει εκπομπή για το Μουντιάλ, η οποία θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο για μία ώρα, 12:00 με 13:00. Η εκπομπή θα αρχίσει στις 16 Ιουνίου, δύο ημέρες μετά την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα διαρκέσει έως και τις 15 Ιουλίου. Στην παρουσίαση θα είναι ο Μιχάλης Τσώχος που επιστρέφει, με έκτακτη συνεργασία, στον ΑΝΤ1. Θα υπάρχει και συμπαρουσιάστρια, που θα βγει σύντομα μετά από επιλογή που..  γίνεται. Σε όλες της εκπομπές καλεσμένος για να σχολιασμό θα είναι  ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.
Η κίνηση του Αντένα για έκτακτη συνεργασία γύρω από  το Μουντιάλ ξαφνιάζει επειδή το κανάλι του Αμαρουσίου εδώ και πολύ καιρό έχει μειώσει το ενδιαφέρον του για τα αθλητικά θέμα και γι’ αυτό, άλλωστε, αποψίλωσε το αθλητικό του τμήμα με σειρά απολύσεων. Ωστόσο και αυτό που έχει απομείνει δεν αξιοποιείται για το Μουντιάλ, αλλά και γενικότερα σε άλλα θέματα. Όπως μαθαίνουμε μάλιστα, το υπάρχον αθλητικό τμήμα του Αντένα δεν ενημερώθηκε για τη νέα έκτακτη εκπομπή που έχει στα σκαριά και η οποία συμφωνήθηκε με τον Μιχάλη Τσώχο σε συνάντηση που έγινε την περασμένη Τετάρτη με επιτελικούς του καναλιού.

- από το harddog-sport (με τίτλο Επιστροφή Μιχάλη Τσώχου στον Αντένα)