ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

EΡΤ: Κωστόπουλος, Βούτσης, Παπακωνσταντίνου

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας βρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Βασίλης Κωστόπουλος, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της τακτικής Συνάντησης των Δημόσιων Ραδιοτηλεοράσεων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που διοργανώθηκε από τη Βουλγαρική Ραδιοφωνία, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της EBU. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των δημόσιων.. ραδιοτηλεοπτικών φορέων από ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προκειμένου να εξετάσουν το ρόλο και τη σημασία των δημόσιων ραδιοτηλεοράσεων σε μια περίοδο έντονων κοινωνικών και τεχνολογικών αλλαγών. Η επόμενη συνάντηση θα διοργανωθεί από την ΕΡΤ και θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
 ****
 O πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Πάνο Χαρίτο και στην εκπομπή «Focus», την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1.
Μαζί τους στο στούντιο της ΕΡΤ, ο διευθυντής της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ» Μανώλης Κοττάκης, ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού 24/7 Βασίλης Σκουρής και ο δημοσιογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών» Τάσος Παππάς.
****
Λίγο πριν από την έναρξη του συναυλιακού καλοκαιριού, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου κάνει μια στάση στην ΕΡΤ, στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και στην εκπομπή «Μεσημέρι στο Δεύτερο». Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 14:00, συζητεί για δύο ώρες με τη Δήμητρα Κόχιλα, με αφορμή το νέο του δίσκο «Με στόμα που γελά».
Μια συζήτηση για το πώς γράφτηκε ο δίσκος και τα τραγούδια του, για τις συναυλίες που έρχονται, τη συνεργασία του αλλά και τη φιλία του με τον Σωκράτη Μάλαμα. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μιλάει ακόμη για τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας και την πορεία των πρώτων τραγουδιών, για τον Νίκο Παπάζογλου, τον Μάνο Λοΐζο, τον Μάνο Χατζιδάκι, το μέλλον της μουσικής δημιουργίας και τη σχέση του με τα μουσικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα.