ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

«Εκρηκτικές» οροφές σε BMW και Mini

Σε μηνύσεις και αγωγές προχωρούν πολλοί Αμερικανοί ιδιοκτήτες BMW και Mini οι οποίοι καταγγέλλουν πως οι οροφές των οχημάτων είναι ελαττωματικές και εκρήγνυνται.
Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες οι οροφές των αυτοκινήτων BMW και Mini θρυμματίζονται κατά την διάρκεια της κίνησης των οχημάτων με αποτέλεσμα τα κομμάτια.. της οροφής να πέφτουν στα κεφάλια των επιβατών προκαλώντας τον τραυματισμό τους αλλά και ξαφνικό φόβο ο οποίος μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα.
Μάλιστα κάποιος ιδιοκτήτης παραπονέθηκε ότι αυτό συνέβη κατά την οδήγηση με 70 μίλια την ώρα και πίστεψε ότι είτε τον πυροβόλησαν είτε ότι κάποιο αντικείμενο είχε πεταχτεί στην οροφή. Μάλιστα όταν η οροφή είναι κλειστή τη στιγμή που καταστρέφεται, η έκρηξη μπορεί να είναι  τρομακτική και η απόσπαση της προσοχής κατά την οδήγηση θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη.
Σύμφωνα με την προτεινόμενη αγωγή, οι «ελαττωματικές» οροφές αφορούν μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί 15 χρόνια δηλαδή από το 2004 και φαίνεται πως επηρεάζουν αρκετά μοντέλα BMW και Mini.
- από ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews.gr (ολόκληρο ΕΔΩ)