ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Δελφινάριο...

Έχει καταντήσει γελοίο αυτό με τις ανακοινώσεις- επίσημες και non paper- από το Μαξίμου. Όποιο κι αν είναι το θέμα περιλαμβάνεται μια Μαρέβα ή μια Novartis και αυτό θεωρείται πάντα "απάντηση". Π.χ το πόσες είναι οι αστυνομικές δυνάμεις για την επίσκεψη Τσίπρα στη Λέσβο δεν απαντιέται με ολίγη από Μαρέβα. Αυτό λέγεται "πετάω την μπάλα στην κερκίδα" και πουλάω εξυπνάδα..

Οι απαντήσεις που οφείλονται στους πολίτες δεν δίνονται με ένα ιδιότυπο Δελφινάριο μεταξύ Μαξίμου και Πειραιώς, όπου γίνεται διαγωνισμός εξυπνάδας.
- από το fb του Δημήτρη Σούλτα 

Και για την ιστορία οι ανακοινώσεις:
«Το να συζητά ο κ. Μητσοτάκης για την αντιμετώπιση της φτώχειας είναι σαν να συζητά εκδοροσφαγέας με ανυπόμονα αμνοερίφια πότε επιτέλους θα έρθει το Πάσχα. Στη Λέσβο πράγματι υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις γιατί όπως καλά γνωρίζει η ΝΔ που έστειλε και αντιπροσωπεία βουλευτών της, υπάρχει ένταση εξαιτίας μιας μειοψηφίας ακροδεξιών στοιχείων. Ωστόσο οι διμοιρίες σε καμία περίπτωση δεν είναι όσες και οι offshore της κας Μαρέβας Μητσοτάκη».
Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της η ΝΔ σημείωνε μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Μητσοτάκης συζητά σήμερα με 60 φορείς για την αντιμετώπισης της φτώχειας παρουσιάζοντας το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί αύριο στη Λέσβο συνοδευόμενος από 17 διμοιρίες ΜΑΤ».