ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Δημοσιογραφικός και πολιτικός «εμετός»

Αντίστοιχη διαχείριση με συνεργάτιδα της Αννας Διαμαντοπούλου είχε γίνει στο παρελθόν από τα δύο πρόσωπα που στη Νέα Υόρκη, το 2016, πλαστογράφησαν την υπογραφή συνεργάτη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, στην υπόθεση η οποία είναι πλέον γνωστή ως “perouka gate”.
Αυτό προκύπτει από την.. απάντηση που έδωσε νωρίτερα σήμερα στη Βουλή ο Νίκος Παππάς απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου «Κατασκευή ψευδών ειδήσεων (fakenews) με τη συμμετοχή Ελλήνων αξιωματούχων και την αρωγή κρατικών ΜΜΕ».
«Έγινε πλαστοπροσωπία. Οι δύο δημοσιογράφοι πήγαν και υπέγραψαν σε απόδειξη με όνομα συνεργάτη μου. Το είχαν ξανακάνει με συνεργάτιδα της κυρίας Διαμαντοπούλου. Χαίρομαι που δεν αμφισβητείτε ότι οι άνθρωποι αυτοί μεταμφιέστηκαν και είχαν σκοπό να παρακολουθήσουν και παρακολουθούσαν. Αρα και τα γεγονότα είναι ακριβή και χαίρομαι που διαβλέπω μια προσπάθεια να αποστασιοποιηθείτε από αυτή την πρακτική και την καλωσορίζω» είπε ο Νίκος Παππάς και υπογράμμισε:
«Εμείς πρέπει να αποδεικνύουμε κύριε Παπαθεοδώρου ότι αν μια φορά δεν πρέπει να υπάρχει ο δημοσιογραφικός “εμετός”, δεν πρέπει δέκα φορές να υπάρχει και ο πολιτικός “εμετός”. Και αυτό είναι ένας πήχης που για μερικούς είναι πολύ ψηλά για να τον περάσουν».
- από ρεπορτάζ στο thefaq (ολόκληρο ΕΔΩ)