ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Μπουτάρης: Η έρευνα να μη μείνει μόνο στα «στρατιωτάκια»

«Ολοι έχουμε συλλογική και ατομική ευθύνη για να μην καταντήσουμε ζούγκλα. Είναι υποχρέωσή μας να ονοματίσουμε τους οργανωτές και εμπνευστές των φασιστικών σχεδίων και να τους απομονώσουμε". Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης καλώντας τις αρχές να συνεχίσουν το έργο τους και η έρευνα να μην μείνει «μόνο στα "στρατιωτάκια"», που εκτελούν πράξεις, όπως..  η προχτεσινή επίθεση εναντίον του.
Με την ανακοίνωσή του, ο κ. Μπουτάρης επισημαίνει ότι δυστυχώς την εποχή της κρίσης "η λαϊκή δυσαρέσκεια γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης(...) από οργανώσεις που εκτρέφουν αυταρχικές και βίαιες συμπεριφορές στο όνομα, υποτίθεται, της αγανάκτησης του κόσμου", ενώ προσθέτει ότι "το σχέδιό τους αυτό το προάγουν με βάση ένα πολύ συγκεκριμένο πολιτικό, επιχειρησιακό και επικοινωνιακό μοντέλο. Αυτό του φασισμού. Και ο φασισμός ξέρουμε που οδηγεί. Είναι υποχρέωσή μας το γεγονός αυτό να το αναδείξουμε. Να ονοματίσουμε τους οργανωτές και εμπνευστές των φασιστικών σχεδίων και να τους απομονώσουμε".