ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ποιοι «στελεχώνουν» το νέο κανάλι του Φ. Βρυώνη

Σε Νέο Κανάλι μετονομάζεται το Extra 3 του Φίλιππου Βρυώνη και  θα βγει στον αέρα από την ίδια συχνότητα του Extra 3 αλλά με διαφορετικό πρόγραμμα. Το κανάλι που είναι τοπικής εμβέλειας (θα εκπέμπει μόνο στην Αττική), ξεκινάει το πρόγραμμά του τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, με πολλές ζωντανές εκπομπές.Στον ενημερωτικό τομέα..
  ο Γιάννης Παπαγιάννης και η Ανδριάνα Ζαρακέλη, θα παρουσιάζουν καθημερινά στις 11:00 και για ένα δίωρο, το Αποκαλυπτικό Δελτίο.
Από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 15:00-18:30 η Αμέλια Αναστασάκη και η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, μέσα από την εκπομπή τους «Εχουμε και λέμε» παρουσιάζουν την... κοινωνική και ανθρώπινη πλευρά της ζωής.
Η Βασιλική Πετρίδου και η Νατάσσα Βαρελά επιμελούνται και παρουσιάζουν την εκπομπή «Πρώτα η υγεία» ενώ τα Σαββατοκύριακα «ζωντανεύουν» με τον Θανάση Πάτρα και την Αντελίνα Βαρθακούρη από τις 11:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι που παρουσιάζουν το LIVE WEEKEND.
Επίσης η Νένα Χρονοπούλου προχωρά σε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για όλα όσα απασχολούν καθημερινά τον άνθρωπο ενώ ο Θάνος Παπαδημητρίου ταξιδεύει τους τηλεθεατές με εικόνες μέσα από την κάμερα της εκπομπής του TRAVEL GUIDE, σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου μας.