ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Ήμαρτον! Φόβος για επεισόδια στα δημοσιογραφικά θεωρεία;

http://harddog-sport.blogspot.gr/2018/05/blog-post_4.html
Στη δημοσιογραφική πιάτσα κυκλοφόρησε ως φήμη, αλλά –βεβαιωμένο αυτό– είναι γεγονός. Ότι δηλ. ο ΠΑΟΚ ζήτησε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ να καθίσουν χωριστά στα θεωρεία Τύπου τού ΟΑΚΑ οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ των δύο ομάδων. Είπαμε: αυτό κυκλοφόρησε ως..
φήμη –ιδιαίτερα στις πρώτες ημέρες– αλλά είναι βεβαιωμένο, τουλάχιστον από τον Harddog, που μίλησε με έγκυρες φωνές και η πληροφορία «δένει» ως αληθινή πέρα από κάθε αμφιβολία.
Το θέμα τέθηκε από τον ΠΑΟΚ στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα και, παραδόξως, για την ύπαρξή του δήλωσαν άγνοια (χωρίς όμως να το αποκλείουν) δύο ρεπόρτερ της ομάδας που ερωτήθηκαν σχετικά σε ραδιοφωνική εκπομπή. Η ίδια πρόταση υποβλήθηκε από τον ΠΑΟΚ και στη δεύτερη σύσκεψη, ενώ δεν ξέρουμε αν οι Θεσσαλονικείς επέμειναν και στην τρίτη σύσκεψη.
Φυσικά, αν περάσει η πρόταση θα είναι ντροπή, αλλά και αν δεν περάσει ελλοχεύει άλλη ντροπή! Ντροπή και κατάντια για τον κλάδο (...) 
- διαβάστε περισσότερα στο harddog ΕΔΩ