ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Το ΒΗΜΑ, η Σπυράκη και «οι αυριανιστές του Μαξίμου»

Επίθεση κατά της κυβέρνηση εξαπολύει το ΒΗΜΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω ανυπόγραφου άρθρου υπό τον τίτλο «Οι αυριανιστές του Μαξίμου». Το άρθρο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια πολύ καλή ανακοίνωση της εκπροσώπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη. Διαβάστε το:
Ξεπέρασαν και τα πλέον ακραία όρια πολιτικής αντιπαράθεσης οι ινστρούχτορες του Μαξίμου με την υψηλή καθοδήγηση του ίδιου του πρωθυπουργού. Ουδέποτε.. η αριστερά ακόμα και στις χειρότερες στιγμές της, είχε φτάσει στο σημείο να αντιγράφει τις πιο μελανές σελίδες του αυριανισμού για να υπονομεύσει  τους αντιπάλους της.
Αφού υποκατέστησαν δικαστές και εισαγγελείς, προκειμένου να εκδώσουν καταδικαστικές αποφάσεις και να στοχοποιήσουν εκδότες και δημοσιογράφους, συνέχισαν το υβρεολόγιο της λάσπης και της υπονόμευσης στοχοποιώντας με ανοίκειους χαρακτηρισμούς τον αρχηγό της αντιπολίτευσης. Με επίσημη ανακοίνωση χαρακτήρισαν "εκδοροσφαγέα" τον κ. Μητσοτάκη αποκαλύπτοντας το ήθος και τις δημοκρατικές ευαισθησίες τους...
Δεν υπονομεύουν  πια μόνο το κράτος δικαίου, αλλά ναρκοθετούν με αδίστακτες μεθόδους την πολιτική ζωή γενικότερα, για να διατηρηθούν, όπως ελπίζουν, λίγους μήνες ακόμα στην εξουσία. Διαμορφώνουν και συντηρούν με κάθε τρόπο ένα κλίμα ακραίας πόλωσης, με συκοφαντίες και λασπολογίες που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και όχι σε μια ευρωπαϊκή δημοκρατία.
Με νοοτροπίες, αντιλήψεις και πρακτικές που παραπέμπουν στις εποχές κυριαρχίας του σταλινισμού, παριστάνουν τους τιμητές και κριτές των πάντων, στοχοποιούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, για να συσπειρώσουν ένα υπό αποσύνθεση κόμμα και μια παραπαίουσα, από τις πολλές κολοτούμπες, κοινοβουλευτική ομάδα .
Αντί να δίνουν τη μάχη για να ολοκληρωθεί η καρκινοβατούσα διαπραγμάτευση με τους δανειστές,προτιμούν να καλλιεργούν ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα ,διχάζοντας τη χώρα και τους πολίτες  για να διασώσουν ότι μπορούν από τα πορφυρά ιμάτια της εξουσίας.
Ότι κι αν κάνουν όμως, όση λάσπη, όσες συκοφαντίες κι αν πετάξουν η κοινωνία τους γυρίζει την πλάτη. Είναι πλέον τόση φανερή η... αγάπη προς το μεγάλο και αδιάφθορο ηγέτη που χρειάστηκε να επιστρατευτούν κάμποσες διμοιρίες των ΜΑΤ για να επισκεφθεί τη Μυτιλήνη...

ΤΟ ΒΗΜΑ