ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Γιώργος - Ικαρος Μπαμπασάκης: Ωρεβουάρ!..

Μετά την μετατροπή του Ραδιοφώνου24/7 σε αμιγώς ενημερωτικό σταθμό (δείτε ΕΔΩ) ο Γιώργος - Ικαρος Μπαμπασάκης κάνει την ερχόμενη Κυριακή την τελευταία του εκπομπή με ένα αφιέρωμα στο Μάη του 68.
Σχετικά έγραψε ο ίδιος στο fb:
"Οι Φίλοι λένε πάντα Ωρεβουάρ, ποτέ Αντίο! Την Κυριακή, 13 Μαΐου, θα κάνω την τελευταία μου εκπομπή στο Ραδιόφωνο 24/7. Ένα.. Αφιέρωμα στον Μάη του 68. Συναντιόμαστε, φίλες και φίλοι, ούτως ή άλλως, θα συναντηθούμε και σε άλλα ραδιοκύματα! ῾῾Η ζωή δεν έχει πώμα᾽᾽, έλεγε ο Νίκος Καρούζος!
ΥΓ. Χίλια ευχαριστώ στους εκλεκτούς ανθρώπους που παρέλασαν από την εκπομπή μου, στον Κώστα Αρβανίτη και την Μαργαρίτα Μυτιληναίου για το υπέροχο κλίμα που δημιούργησε, στην Ιωάννα Κλεφτόγιαννη που στάθηκε η αφορμή να παίξω πάλι πεσσούς στα ερτζιανά, στους θαυμάσιους ηχολήπτες που έκαναν άψογη δουλειά, και σε όλες και όλους εσάς που ῾῾κάνατε ακρόαση᾽᾽, όπως λέγαμε παλιά!"
Πάντως o ραδιοσταθμός περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του, που ανακοινώθηκε χθες, τον Μπαμπασάκη  (Κυριακή: 00:00 - 02:00  Γιώργος - Ίκαρος Μπαμπασάκης – ΚΑΝΤΡΑΝ)