ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Ομιλος στα Αριστερά - Ενιαιοποιούνται Κόκκινο και Αυγή

«Τα μέσα της Αριστεράς πρέπει να συνεργαστούν και να ενιαιοποιηθούν προκειμένου να ισχυροποιηθούν. Εργαζόμαστε άοκνα σε αυτή την κατεύθυνση και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά, νομίζω, και στα δύο μέσα. Τα καλύτερα λοιπόν έρχονται».
Aυτή ήταν η απάντηση του διευθυντή του ραδιοσταθμού «105,5 Στο Κόκκινο» Νίκου Σβέρκου.. στην ερώτηση της Αγγέλας Νταρζάνου εάν υπάρχουν σχεδιασμοί για τη νέα σαιζόν, από Σεπτέμβριο με τη δημιουργία Ομίλου με την "Αυγή".
Σε συνέντευξή του στην "Αυγή" σχετικά με τα οικονομικά του ραδιοσταθμού και για το τι θα έκανε εάν είχε διπλάσιο μπάτζετ ο Ν. Σβέρκος ξεκαθάρισε: «Προσωπικά μιλώντας, προτιμώ να καταστρώνω σχέδια βασισμένα σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο. Και πρέπει επίσης να θυμόμαστε πως αυτός ο σταθμός κατέκτησε κυρίαρχη θέση όταν τα οικονομικά του μέσα ήταν αντίστοιχα με τα σημερινά. Ο πλούτος και τα "λούσα" δεν επηρεάζουν καθοριστικά την ποιότητα ενός ραδιοφώνου.