ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

«Πόρτα» από Καραμανλή σε Αντώναρο

Οι διαδοχικές επιθέσεις του Ευάγγελου Αντώναρου σε στελέχη κοντά στο περιβάλλον του Προέδρου της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη και, κυρίως, η σπουδή των κυβερνητικών κύκλων να τις αξιοποιήσουν ώστε να δημιουργήσουν εσωκομματικό πρόβλημα στην αξιωματική αντιπολίτευση, μοιάζουν να κόβουν τις γέφυρες μεταξύ του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου και .. του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Τις σχετικές πληροφορίες έρχεται να επιβεβαιώσει και ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή, σύμφωνα με το οποίο από την Παναγή Κυριακού δηλώνεται πως ο Ευ. Αντώναρος όχι απλά εκφράζει προσωπικές απόψεις αλλά ότι πλέον «οι δρόμοι είναι χωριστοί».
Μάλιστα, ίδιες πηγές θέλουν να έχει διαμηνυθεί στον κ. Αντώναρο πως στο γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού η πόρτα είναι πλέον κλειστή.
Από την πλευρά του, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος προχωρά κανονικά στη συγκρότηση μετώπου με την Κατερίνα Παπακώστα και τον Νίκο Καραχάλιο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η μετατροπή του σε πολιτικό κόμμα είναι ζήτημα χρόνου.
- από το newpost