ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Νέα εκδοτική προσπάθεια μέσα στο καλοκαίρι

Μια νέα εκδοτική προσπάθεια ξεκινάει μέσα στο καλοκαίρι. Αρχές Ιουλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα μια νέα αθλητική εφημερίδα που θα αφορά τον Παναθηναϊκό, εκτός από την εφημερίδα «Πράσινη». Το φύλλο της αναμένεται να είναι καθημερινό. Η νέα εφημερίδα, είναι ιδιοκτησίας,..
όπως γράφει το SDNA, του Δημήτρη Χαλκιόπουλου, που ο πατέρας του ήταν εκδότης της εφημερίδας «Παναθηναϊκά Νέα». Ηδη έχουν ξεκινήσει επαφές με δημοσιογράφους προκειμένου η εφημερίδα να είναι στα περίπτερα στις αρχές Ιουλίου.
****
Σε διαπραγματεύσεις για την πώληση ραδιοφωνικού του σταθμού βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος.
Ο ισχυρός άνδρας του ομίλου ΣΚΑΪ βρίσκεται, σύμφωνα με το e-tetradio, σε συζητήσεις με την Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου για τη μεταβίβαση του μουσικού ραδιοφώνου «Μελωδία 99,2» του ομίλου. Θυμίζουμε πως δύο από τα ραδιόφωνα που διαθέτει τώρα η Δασκαλοπούλου, προέρχονται από τον όμιλο του ΣΚΑΪ, ο Hit 88,9 (που τότε ήταν Play 88,9) και ο Red 96,3. Το τρίτο ραδιόφωνο της Frontstage είναι ο Εν Λευκώ 87,7.
****
Μετά την είδηση ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε πωλητήριο στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μελωδία 99,2», ακούγεται ότι ο ιδιοκτήτης του ομίλου ΣΚΑΙ – παράλληλα, συζητάει και για την πώληση του ΣΠΟΡ FM. Οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί να αποχωρήσει από τα εξειδικευμένα ραδιόφωνα (μουσικό και αθλητικό) και να επικεντρωθεί στα υπόλοιπα Μέσα του, τηλεόραση, σάιτ και ενημερωτικό ραδιόφωνο, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη ρευστότητα τους.