ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Μ. Ψύλλος: Θα αυξηθούν οι τουρκικές κυβερνοεπιθέσεις

Κυβερνοεπίθεση δέχτηκε η ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ από τούρκους χάκερ. Το μήνυμα, το οποίο προβλήθηκε για λίγα λεπτά στην ιστοσελίδα, υιοθετούσε τις τουρκικές κατηγορίες για υπόθαλψη από την Ελλάδα τρομοκρατών και γκιουλενιστών. Ο Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Μιχάλης Ψύλλος εκτίμησε ότι θα.. υπάρξει αύξηση των τουρκικών κυβερνοεπιθέσεων ενόψει εκλογών στη γείτονα. Όπως ανέφερε «τέτοιες επιθέσεις θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές».
Ο Μ. Ψύλλος έκανε ακόμη γνωστό ότι το μήνυμα «θα σας ρίξουμε στη θάλασσα»  που αναρτήθηκε στην κεντρική ιστοσελίδα του πρακτορείου διήρκησε 4 λεπτά
Η ΕΣΗΕΑ εκφράζει στους εργαζόμενους στο Πρακτορείο Ειδήσεων την αμέριστη συμπαράστασή της αναφεροντας πως είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν το πολύτιμο και πολύπλευρο έργο τους.
Την ίδια προσπάθεια για έγκυρη ενημέρωση καταβάλλουν και οι δημοσιογράφοι της Τουρκίας, οι οποίοι εργάζονται υπό την απειλή διώξεων, ενώ πολλοί έχουν οδηγηθεί στις φυλακές και έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μας. Αύριο θα ενημερωθεί σχετικά η Διεθνής και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων.