ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

«Φωτογράφισαν» πάλι τον Δημήτρη Μάρη

Νέα ερώτηση κατά του επιχειρηματία και προέδρου της Ενωσης Εκδοτών Διαδικτύου, Δημήτρη Μάρη κατέθεσαν την περασμένη Πέμπτη 14 βουλευτές της ΝΔ.
Η ερωτήση προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, είχε να κάνει με την «καθυστέρηση του σχεδίου νόμου για τη διοργάνωση και λειτουργία τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου».
Οι βουλευτές της ΝΔ μπορεί.. να μην κατονόμασαν τον επιχειρηματία αλλά η αναφορά ότι «ορισμένοι εκ των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην αγορά διαδικτυακού στοιχήματος, κατέχουν και φιλικά, προς την κυβέρνηση, μέσα ενημέρωσης», τον φωτογράφιζε ξεκάθαρα.
Θυμίζουμε ότι το ενημερωτικό σάιτ news247 του ομίλου Μάρη είχε δημοσκόπηση της εταιρίας Alco που έδειχνε ότι η ψαλίδα  μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ μειώθηκε στις 4,7 μονάδες (δείτε ΕΔΩ)
Οι βουλευτές της ΝΔ είχαν κάνει τον περασμένο Νοέμβριο ξανά ερώτηση για την απουσία λήψης μέτρων σχετικά με την ραγδαία αύξηση του διαδικτυακού τζόγου και τότε, φωτογραφίζοντας τον Δ. Μάρη, μεταξύ άλλων ανέφεραν:
«Υπάρχουν ιδιοκτήτες ή μέτοχοι εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του διαδικτυακού στοιχηματισμού και έχουν εκκρεμότητες με τις φορολογικές αρχές; Υπάρχουν τέτοιοι ιδιοκτήτες οι οποίοι να δραστηριοποιούνται και στον χώρο της ενημέρωσης; Αν ναι, σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο φορολογικός έλεγχός τους; Έχουν γίνει καταλογισμοί και έχουν πληρωθεί τα πρόστιμα;».