ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Νέος κύκλος σεμιναρίων για δημοσιογράφους

Ξεκίνησαν το Σάββατο 14 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 τα επιμορφωτικά σεμινάρια από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,  για τους δημοσιογράφους της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).
Τα επιμορφωτικά σεμινάρια.. πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ) του ΠΣΑΤ και αποτελούν ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και ήδη 40 επαγγελματίες δημοσιογράφοι έχουν ξεκινήσει να τα παρακολουθούν.
Το νέο πρόγραμμα έχει υβριδική μορφή. Ξεκίνησε με δύο ώρες δια ζώσης θεωρητική εισαγωγή στη Λάρισα και συνεχίζεται με 10 ώρες διαδικτυακές εξ αποστάσεως, on demand (δηλαδή μπορούν οι εκπαιδευόμενοι να έχουν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό όποτε έχουν διαθεσιμότητα).
Το μάθημα έχει  αναπτυχθεί σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης (moodle) και περιλαμβάνει βίντεο διαλέξεων αλλά και επιδείξεων εργαλείων. Οι 8 ώρες θα διεξαχθούν σε εργαστήριο υπολογιστών στη Λάρισα.
Το πρόγραμμα θα διδαχθεί σε 7 εβδομάδες και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου.
Σημειώνεται ότι για την παροχή βεβαιώσεων παρακολούθησης πρέπει υποχρεωτικά να συμμετάσχουν οι εκπαιδευόμενοι στο εργαστήριο.