ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

«Μου συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης...»

 Τι λέει το περιβάλλον του επιχειρηματία για το νυχτερινό τηλεφώνημα στον Δ. Τζανακόπουλο

«Αυτή η κυβέρνηση δε συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται». Ετσι κατέληγε η ανάρτηση στο fb του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, μετά από τηλεφώνημα που είχε από κάποιον που του συστήθηκε ως.. Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η δημοσιοποίηση του περιστατικού έγινε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημα. Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του Δ. Τζανακόπουλου στο facebook:
«Πριν από λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Ήταν ένας κύριος που μου συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης.
Με τόνο σχεδόν απειλητικό ζητούσε να μάθει το συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο.
Αυτή η κυβέρνηση δε συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται.
Καλή νύχτα σας κύριοι».
Τη δική τους άποψη για το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης στον Δ. Τζανακόπουλο, έδωσε σήμερα (Κυριακή) το περιβάλλον του επιχειρηματία.
Σύμφωνα με τη δική τους εκδοχή, ο Μαρινάκης τηλεφώνησε όντως στον κ. Τζανακόπουλο, ωστόσο ήταν μία «άκρως τυπική συνδιάλεξη».
 Θυμίζουμε ότι το Σάββατο υπήρξε non paper από το Μαξίμου για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», στο οποίο αναφερόταν ότι σύμβουλοι του Ευκλείδη Τσακαλώτου ζήτησαν μίζα σε υπόθεση που σχετίζεται με το Καρούζος-gate.
Οι κυβερνητικοί κύκλοι χαρακτήριζαν «απελπισμένο ναρκέμπορο» τον χρηματοδότη του εντύπου, σημειώνοντας ότι η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. (διαβάστε ΕΔΩ το non paper και την απάντηση των Παραπολιτικών)