ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΕΣΡ: Μέχρι τις 4 Μαΐου πιθανότατα οι τηλεοπτικές άδειες

Μέχρι τις 4 Μαΐου θα πιθανότατα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη την ημέρα θα συνεδριάσει το Συμβούλιο της Επικρατείας επί των προσφυγών των ιδιωτικών σταθμών μεμονομένα αλλά και της Ένωσης Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ).
Τη χαρακτηριστική έκφραση.. οσονούπω χρησιμοποίησε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, Ροδόλφος Μορώνης, όταν ρωτήθηκε για το πότε θα εκδοθεί ο κατάλογος με τους προσωρινούς υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών.
Πιθανότατα λοιπόν θα δούμε τον κατάλογο αυτόν πριν από τις 4 Μαΐου, οπότε συνεδριάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας για να εγκρίνει ή όχι τη νομιμότητα της διαδικασίας.
Εν τω μεταξύ, σήμερα το ΕΣΡ απέστειλε επιστολές στα κανάλια που δεν είχαν καταθέσει υπεύθυνες δηλώσεις των μετόχων για το ασυμβίβαστο. Παράλληλα, ζητήθηκαν μέσω του υπουργού Δικαιοσύνης τα ποινικά μητρώα των μετόχων.

Xρήστος Ξανθάκης / newpost